Άν ετοιμάζεστε να παίξετε Τζόκερ διαβάστε τους βασικούς κανόνες της τύχης!

Newsroom Newsroom

Άν ετοιμάζεστε να παίξετε Τζόκερ διαβάστε τους βασικούς κανόνες της τύχης!

Δεν μοιράζει και λίγα το τζακ ποτ του Τζόκερ. Το απίστευτο ποσό των 6.200.000 προκαλεί… ιλίγγους! Ουτοπικό ή όχι, δε χάνουμε τίποτα αν ρίξουμε μια ματιά στον οδηγό καλοτυχίας ενός διάσημου βρετανού πανεπιστημιακού.

 

 

Ο Ρίτσαρντ Βάϊσμαν, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις πρωτοποριακές του έρευνες σε θέματα… τύχης.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Βάϊσμαν «The Luck Factor» (best seller διεθνώς), τέσσερις είναι οι βασικές αρχές που θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να φέρει στη ζωή του καλοτυχία και γιατί όχι… και κέρδη από το τζόκερ!

Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου:

Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία.

Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος:

Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή.

Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου:

Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο.

Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει:

Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved