ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το απειλητικό μήνυμα του μεγαλύτερου «βαρόνου» ναρκωτικών στον ηγέτη του ISIS

Σάλος με το απειλητικό μήνυμα του μεγαλύτερου «βαρόνου» ναρκωτικών στον ηγέτη του ISIS

Το γύρο του πλανήτη κάνει ένα υποτιθέμενο κρυπτογραφημένο απειλητικό e-mail του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν προς τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Η επιστολή του «Ελ Τσάπο» διέρρευσε στο διαδίκτυο από το blog «ThugLifeVideos», το οποίο ισχυρίζεται πως ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος του Μεξικό απειλεί να εξοντώσει τους τζιχαντιστές αν συνεχίσουν να καταστρέφουν τα καρτέλ του!

Πως; Ξεριζώνοντας τη γλώσσα και την καρδιά τους!

Παράλληλα, ο Μεξικανός βαρόνος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την κινηματογραφική του απόδραση από φυλακή (όχι και τόσο) υψίστης (όπως αποδείχθηκε) ασφαλείας λέει στον Αλ Μπαγκντάντι ότι δεν έχει στρατιώτες, αλλά κότες (στην κομψή του μετάφραση), συμπληρώνοντας: «Ο Θεός σας δεν θα μπορέσει να σας σώσει από τον πραγματικό τρόμο αν οι άνδρες σου συνεχίζουν να επηρεάζουν την επιχείρησή μου. Θα σας καταστρέψουμε. Ο κόσμος δεν είναι δικός σας. Λυπάμαι το γιο της επόμενης πόρνης που θα κάνει ζημιά στο καρτέλ μου. Θα του ξεριζώσω την καρδιά και τη γλώσσα».

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο, η επιστολή, αφού έκανε πρώτα το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών Μέσων ενημέρωσης, δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα σατιρικό κείμενο του κωμικού Στιβ Τσάρνοκ.

«Ήταν σάτιρα», επιβεβαίωσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι κανείς από τους δημοσιογράφους που αναπαρήγαγε την «είδηση» δεν επικοινώνησε μαζί του για να επιβεβαιώσει την ιστορία…

Υπενθυμίζεται ότι ο «Ελ Τσάπο» ή Shorty, ο οποίος διευθύνει το σκληρό καρτέλ Sinaloa ήταν κάποτε ο 1140ος πλουσιότερος και 55ος ισχυρότερος άνθρωπος του κόσμου, ενώ τον περασμένο Ιούλιο δραπέτευσε από τη φυλακή Altiplano, 55 μίλια δυτικά της Πόλης του Μεξικού, σκάβοντας τούνελ 1,5 χιλιομέτρου κάτω από το ντους του κελιού του!

Σχετικές ειδήσεις