ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό έγκλημα: Ξερίζωσε την καρδιά του εραστή της γιατί τραβούσε κρυφά sex tapes!

Φρικιαστικό έγκλημα: Ξερίζωσε την καρδιά του εραστή της γιατί τραβούσε κρυφά sex tapes!

Η πρώτη γυναίκα που καταδικάστηκε σε θανατική ποινή στο Μπαγκλαντές, είναι η Fatema Akhter Sonali, η οποία σόκαρε την κοινή γνώμη με το πρωτοφανούς σκαιότητας έγκλημά της.

Η μόλις 21 ετών γυναίκα έκοψε το λαιμό και ξερίζωσε την καρδιά του συντρόφου της επειδή αρνιόταν να την παντρευτεί, αλλά και γιατί, όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, βιντεοσκοπούσε εν αγνοία της τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Στο λάπτοπ του εραστή της μάλιστα, φέρεται να ανακάλυψε και άλλες sex tapes του με διαφορετικές πρωταγωνίστριες, κάτι που «δεν μπορούσε να αντέξει».

«Είναι σπάνιο να καταδικάζεται μια γυναίκα σε θάνατο, ωστόσο η περίπτωση της Sonali είναι πρωτοφανής και ιδιαίτερη. Παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον εραστή της Emdadul Haq Shipon επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί και επειδή κατέγραφε κρυφά τις ερωτικές τους περιπτύξεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας Quazi Shabbir Ahmed στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Στην ομολογία της η νεαρή παραδέχθηκε ότι το Μάρτιο του 2014 έδωσε στον 28χρονο εραστή της αναψυκτικό με 20 υπνωτικά χάπια. Όταν αυτός έπεσε αναίσθητος μετά από λίγη ώρα, του έδεσε τα χέρια και τα πόδια πριν του κόψει τον λαιμό. Ύστερα άνοιξε το στήθος του και του ξερίζωσε την καρδιά…

«Ήταν περίεργη να δει πόσο μεγάλη ήταν η καρδιά του. Υποστήριξε επίσης ότι ένας άντρας πρέπει να έχει μεγάλη καρδιά για να κάνει τέτοια τρομερά εγκλήματα», συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Η Fatema Akhter Sonali, από τη νοτιοδυτική πόλη Khulna, διατηρεί δικαίωμα έφεσης, ωστόσο - σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα - θεωρείται απίθανο να μην οδηγηθεί στην κρεμάλα. Θα γίνει μάλιστα η πρώτη γυναίκα που καταδικάζεται με τέτοιο θάνατο στη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις