ΚΟΣΜΟΣ

Θηριωδία! Αφγανός βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική

Θηριωδία! Αφγανός βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική

Οταν επέστρεψαν οι άνθρωποι της κλινικής βρήκαν την 15χρονη με κατεβασμένο παντελόνι και να κλαίει

Συγκλονίζει τη Σουηδία ένα περιστατικό βιασμού ανήλικης μέσα σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Αφγανός μετανάστης, Ali Bahmani, εισήλθε το φθινόπωρο στην Σουηδία χωρίς διαβατήριο και δήλωσε ότι είναι ανήλικος ενώ για άγνωστους λόγους νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική ανηλίκων στη Στοκχόλμη.

Εκεί, ο Bahmani εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του προσωπικού και επιτέθηκε στην 15χρονη με την οποία έβλεπε μαζί τηλεόραση. Όταν επέστρεψαν οι άνθρωποι της κλινικής βρήκαν την 15χρονη με κατεβασμένο παντελόνι και να κλαίει.

Ο νεαρός μετανάστης αρνήθηκε την πράξη του λέγοντας ότι θεώρησε ότι η κοπέλα συναίνεσε στη σεξουαλική επαφή, αφού «δεν μίλησε καθόλου κατά την διάρκεια του σεξ». Η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον νεαρό και ότι απλά είχαν ανταλλάξει μαζί κάποιες κουβέντες στα αγγλικά, αναφέρει η Daily Mail.

Ωστόσο, το κορίτσι παραδέχτηκε ότι είχε αισθανθεί επανειλημμένα ότι ο Bahmani την είχε πλησιάσει αρκετά, και το είχε εκφράσει αυτό τόσο στο προσωπικό της κλινικής όσο και στη μητέρα της.

Ο Αφγανός υπεβλήθη σε ψυχιατρική αξιολόγηση μετά την πράξη του και κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα, οι ειδικοί διαπίστωσαν από τα δόντια του ότι έλεγε ψέματα όσον αφορά στην ηλικία, αφού δεν ήταν 16 ετών, αλλά 19 ετών και δυο μηνών.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απέλασή του και του απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα μέχρι το 2026. Παράλληλα, επιδίκασε αποζημίωση στο θύμα, ύψους 12.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις