ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Χρησιμοποίησαν για δόλωμα τον νεκρό φίλο τους (pics)

Απίστευτο! Χρησιμοποίησαν για δόλωμα τον νεκρό φίλο τους (pics)

Οι φίλοι του ικανοποίησαν την τελευταία επιθυμία του και μετέφεραν το δόλωμα μέχρι την Ταϊλάνδη όπου θα παρέμεναν για ψάρεμα

Τρεις φίλοι από τη Βρετανία είχαν πάει για ψάρεμα πέρσι στην Ταϊλάνδη το 2015, σαν ένα δώρο στον εαυτό τους για την συνταξιοδότησή τους. Πέρασαν μάλιστα τόσο ωραία που είπαν ότι θα επαναλάμβαναν το ταξίδι τους και τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά, ο ένας από τους τρεις φίλους αρρώστησε. Ο 64χρονος Ron Hopper, τον Δεκέμβριο χτυπημένος από τον καρκίνο πέθανε, λίγο πριν πάει ξανά διακοπές για ψάρεμα.

Ο Hopper είχε συμφωνήσει με τους φίλους του Paul Fairbrass και Cliff Dale να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να χρησιμοποιηθούν για να φτιαχτεί ένα είδος... δολώματος, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph.

Οι φίλοι του, ικανοποίησαν την επιθυμία του και μετέφεραν την τέφρα του μέχρι την Ταϊλάνδη όπου την έκαναν δόλωμα για ψάρεμα.

Το παράξενο αυτό δόλωμα -το οποίο μάλιστα είχαν ονομάσει «Purple Ronnie»- τους έφερε ψαριά έναν τεράστιο κυπρίνο.

«Δεν είμαι θρήσκος αλλά ένιωσα μια πνευματική εμπειρία, πως ο Ron ήταν εκεί μαζί μας. Μόλις πιάσαμε το ψάρι κοίταξα στον ουρανό και είπα "ευχαριστούμε, Ron"», είπε ο Dale.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις