ΚΟΣΜΟΣ

Ο Prince είχε πάνω του οπιούχα φάρμακα την ώρα του θανάτου του (Vid)

Ο Prince είχε πάνω του οπιούχα φάρμακα την ώρα του θανάτου του (Vid)

Ο Πρινς είχε πάνω του οπιούχα φάρμακα όπως και στο σπίτι του όταν βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ το πόρισμα της νεκροψίας αναμένεται να καθορίσει τις συνθήκες του θανάτου του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν φάρμακα πάνω του και μέσα στο σπίτι του στο Πέισλι Παρκ, επικαλούμενο τοπική αστυνομική πηγή.

Παυσίπονα βρέθηκαν επίσης στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής, γράφει η εφημερίδα Star Tribune στη Μινεάπολη, που επισημαίνει ότι διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν η αγωγή αυτή μπόρεσε να προκαλέσει τον θάνατο του Πρινς. Σύμφωνα με το CNN, ζητήθηκε η συνδρομή της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης των Ναρκωτικών στην έρευνα.

Διάφορες ανώνυμες μαρτυρίες που επικαλείται η εφημερίδα Star Tribune αναφέρουν ότι ο αμερικανός καλλιτέχνης είχε κάνει υπερβολική χρήση οπιούχων μερικές ημέρες πριν από τον θάνατό του, προκαλώντας την επείγουσα προσγείωση του ιδιωτικού του αεροσκάφους.

Στα 57 του χρόνια ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον, ένας από τους διασημότερους και πλέον παραγωγικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, είχε νοσηλευτεί αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους του, καθώς επέστρεφε από την Ατλάντα όπου έδινε συναυλία.

Τα οπιούχα, όπως η μεθαδόνη και η μορφίνη, είναι ουσίες που προέρχονται από το όπιο, συνταγογραφούνται ως παυσίπονα και μπορούν να προκαλούν μεγάλη εξάρτηση.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες για να γίνει γνωστό το πόρισμα της νεκροψίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων