ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στον κόσμο της μουσικής: O Prince έπασχε από AIDS και ετοιμαζόταν να πεθάνει

Σοκ στον κόσμο της μουσικής: O Prince έπασχε από AIDS και ετοιμαζόταν να πεθάνει

Ο Prince, ο μουσικός-σύμβολο της ποπ «ετοιμαζόταν να πεθάνει εδώ και λίγο καιρό», αφότου διαγνώστηκε με AIDS, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου στις ΗΠΑ.

Ένας γνώστης της μουσικής βιομηχανίας που ρωτήθηκε σχετικά από το National Enquirer είχε ειδοποιήσει τους φίλους του, στις 19 Απριλίου, για να τους ενημερώσει ότι ο τραγουδιστής έπασχε από την εν λόγω ασθένεια.

«Η υγεία του ήταν σε κακή κατάσταση» ισχυρίστηκε στην εφημερίδα, όπως αναφέρεται στο Radar Online.

«Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τον Prince ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενικής αίματος που είχε κάνει, ήταν ασυνήθιστα χαμηλά και ότι η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει επικίνδυνα κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Είχε σχεδόν παντελή έλλειψη σιδήρου, ήταν πολύ αδύναμος και συχνά αποπροσανατολισμένος. Σπάνια έτρωγε και όταν το έκανε, αναγκαζόταν να κάνει εμετό».

Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι είχε διαγνωστεί με AIDS πριν από έξι μήνες, αν και είχε βρεθεί θετικός στον ιό HIV «στη δεκαετία του 1990».

Ωστόσο, καθώς άνηκε στην αίρεση των Ιεχωβάδων είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη, καθώς πίστευε ότι μπορούσε να θεραπευτεί με την προσευχή.

Σχετικές ειδήσεις