ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό Ντάλας: Είναι αυτός ο νεκρός «μακελάρης» του Ντάλας; - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μακελειό Ντάλας: Είναι αυτός ο νεκρός «μακελάρης» του Ντάλας; - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανατριχιαστικές εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου και φέρονται να απεικονίζουν νεκρός τον Αφροαμερικανό Μάικα Τζόνσον, τον άνδρα που δολοφόνησε συνολικά πέντε λευκούς αστυνομικούς στο Ντάλας των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή (08/07/2016).

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν νεκρό τον «μακελάρη» του Ντάλας

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν αρχικώς στον ιστότοπο LiveLeak και απεικονίζουν έναν Αφροαμερικανό άνδρα με αίματα στο πρόσωπο να κείτεται νεκρός ανάμεσα σε συντρίμμια, ενώ υπάρχει και μια δεύτερη φωτογραφία με ένα ημιαυτόματο όπλο, με το οποίο φέρεται ο δράστης να σκότωσε τα θύματά του.

Μιλώντας στη βρετανική Daily Mail, ένας πρώην ειδικός σε θέματα εκρηκτικών του στρατού των ΗΠΑ, ο Μπράιαν Γουλστόουν, εξέφρασε την εκτίμηση πως οι φωτογραφίες πρέπει να είναι γνήσιες και να απεικονίζουν τον νεκρό μακελάρη του Ντάλας, λίγα λεπτά αφότου εξουδετερώθηκε από ειδικό ρομπότ με εκρηκτικά.

Ο Γουλστόουν δήλωσε πως η εικόνα που παρουσιάζει η σορός του εικονιζόμενου άνδρα συνάδει με τα αποτελέσματα των εκρήξεων που προκαλεί το ειδικό ρομπότ, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από τον αμερικανικό στρατό στον πόλεμο του Ιράκ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Αστυνομία του Ντάλας δεν έχει επιβεβαιώσει, εάν στις επίμαχες φωτογραφίες απεικονίζεται ο Τζόνσον.

Πάντως, ο Γουλστόουν υπογράμμισε ότι ο θάνατος του Αφροαμερικανού επήλθε λόγω των τραυμάτων που του προκάλεσε η έκρηξη.

Σχετικές ειδήσεις