ΚΟΣΜΟΣ

Δύσκολος πεθερός θα γίνει ο Ομπάμα

Δύσκολος πεθερός θα γίνει ο Ομπάμα
Τριήμερη περιοδεία στις Πολιτείες Μινεσότα, Αϊόβα και Ιλινόι πραγματοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να ενισχύσει τη δημοτικότητά του...

Τριήμερη περιοδεία στις Πολιτείες Μινεσότα, Αϊόβα και Ιλινόι πραγματοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να ενισχύσει τη δημοτικότητά του 15 μήνες πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.


Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ, τόνισε ότι αν επανεκλεγεί στο Λευκό Οίκο το 2012, θα βασίζεται στους άνδρες ασφαλείας του για να κρατούν, όπως είπε χαμογελώντας, μακριά πιθανούς μνηστήρες από τις δυο τους κόρες Μάλια και Σάσα.

"Μετά την επανεκλογή μου, θα δώσω εντολή στη Μυστική Υπηρεσία (που διασφαλίζει την προστασία του) να τις προστατεύει, ώστε όταν τα αγόρια αρχίσουν να τις φλερτάρουν, αυτά να περικυκλώνονται από ένοπλους άνδρες", είπε αστειευόμενος ο πρόεδρος Ομπάμα.


"Αυτό θα είναι το δώρο τους", τόνισε απαντώντας στο δημοσιογράφο που τον ρώτησε τί σκοπεύει να προσφέρει στην 13χρονη Μάλια και τη 10χρονη Σάσα αν επανεκλεγεί το Νοέμβριο του 2012.