ΚΟΣΜΟΣ

«Αθώα περιστερά» ο Στρος Καν

«Αθώα περιστερά» ο Στρος Καν
Η Ναφισάτου Ντιαλό, η καμαριέρα η οποία έχει προσφύγει κατά του Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση, έφτασε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για συνάντηση..

Η Ναφισάτου Ντιαλό, η καμαριέρα η οποία έχει προσφύγει κατά του Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση, έφτασε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για συνάντηση με τους εισαγγελείς κατά την οποία αναμένεται να της πουν ότι αποσύρουν τις κατηγορίες.

Η Ντιαλό έφτασε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο της Κένεθ Τόμσον, ο οποίος δήλωσε σε δημοσιογράφους το Σαββατοκύριακο ότι αναμένει πως η εισαγγελία του Μανχάταν θα αποσύρει τις κατηγορίες.

Επίσης και τα μέσα ενημέρωσης της Νέας Υόρκης έχουν αναφέρει ότι οι εισαγγελείς θα ζητήσουν από το δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση να αποσύρει τις κατηγορίες κατά του Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού.

Πριν λίγη ώρα, οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης σήμερα από τον αρμόδιο δικαστή να αποσύρει τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο της εισαγγελίας του Μανχάταν.

Σύσταση για να αποσυρθούν οι κατηγορίες κατατέθηκε στη γραμματεία του δικαστηρίου.