ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μετέδωσαν live μέσω Facebook τον ομαδικό βιασμό Σουηδέζας (pics)

Φρίκη: Μετέδωσαν live μέσω Facebook τον ομαδικό βιασμό Σουηδέζας (pics)

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στην Ουψάλα της Σουηδίας με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, όταν σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης, οι αστυνομικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιον σοκαρισμένο χρήστη του Facebook, ο οποίος τυχαία είδε τις ειδεχθείς σκηνές να μεταδίδονται ζωντανά μέσω της υπηρεσίας Facebook Live, εντόπισαν το σήμα του κινητού τηλεφώνου και εισέβαλαν στο χώρο όπου λάμβανε χώρα το έγκλημα, βάζοντας τέλος στο πολύωρο μαρτύριο της κοπέλας.

Η σεξουαλική επίθεση φέρεται να ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (22/1), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου στις 9:00 το πρωί.

Η σουηδική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Aftonbladet Daily κατάφερε να μιλήσει με ορισμένα μέλη της κλειστής ομάδας του Facebook, στο διαδικτυακό εσωτερικό της οποίας μεταδιδόταν ζωντανά για ώρες οι φρικτές σκηνές του «διακεκριμένου βιασμού», οι οποίοι περιέγραψαν τις αδιανόητες σκηνές που εκτυλίχθησαν, επισημαίνοντας ότι λίγο πριν την εισβολή τη αστυνομίας η κοπέλα κειτόταν σχεδόν αναίσθητη από τη βαναυσότητα των βιαστών της.

facebook viasmos

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, υπήρχαν τουλάχιστον 200 άτομα που παρακολουθούσαν το βίντεο λίγο πριν αστυνομικοί εμφανιστούν στο πλάνο.

«Είναι παρανοϊκό, είναι εντελώς αρρωστημένο αυτό που συνέβη», δήλωσε ένα άλλο μέλος της κλειστής ομάδας στην Expressen. «Πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι; Και πώς μπορείτε να το κάνεις ζωντανά ...;»

Σχετικές ειδήσεις