ΚΟΣΜΟΣ

Κτηνωδία: Θυσίασαν μικρό παιδί ως... «θεραπεία» για παράλυτο άνδρα

Κτηνωδία: Θυσίασαν μικρό παιδί ως... «θεραπεία» για παράλυτο άνδρα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ινδία μετά την αποκάλυψη ότι τα μέλη μιας οικογένειας απήγαγαν και σκότωσαν μία 10χρονη κατ' εντολήν ενός «μάγου» ως θυσία για να γιατρευτεί ένας παράλυτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο... θεραπευτής φέρεται να είπε στην οικογένεια του ανάπηρου άνδρα ότι η θυσία θα έλυνε τα «μαύρα ξόρκια» τα οποία των είχαν καθηλώσει.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το πτώμα του παιδιού βρέθηκε πεταμένο σε μια ερημιά μέσα σε μια σακούλα μαζί με ορισμένα αντικείμενα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην τελετή της θυσίας.

Τρία μέλη της οικογένειας του παράλυτου, ανάμεσα στους οποίους και ένας 17χρονος, απήγαγαν και σκότωσαν ένα κοριτσάκι 10 ετών.

Η πόλη Magadi, είναι συγκλονισμένη από τις λεπτομέρειες που έχουν βγει στην επιφάνεια, καθώς το μικρό κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο από τους ίδιους τους συγγενείς της, «για να γίνει καλά ο άρρωστος θείος».

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί από την αστυνομία, χωρίς να αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις. Οι Αρχές εκτιμούν ότι στην υπόθεση ενδεχομένως να εμπλέκονται και άλλοι.

Δείτε στη Gallery του Newsbomb.gr φωτογραφία από το σημείο που βρέθηκε η σορός του κοριτσιού

Σχετικές ειδήσεις