ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή η «αχόρταγη» μάνα που έμεινε μόνο με το στρινγκ και έκανε σεξ με 7 ανήλικους ταυτόχρονα

Στη φυλακή η «αχόρταγη» μάνα που έμεινε μόνο με το στρινγκ και έκανε σεξ με 7 ανήλικους ταυτόχρονα

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα επτά χρόνια της ζωής η Βρετανίδα μητέρα που έκανε στριπτίζ μπροστά σε επτά ανήλικους μαθητές, πριν τους προσφέρει στοματικό και κάνει σεξ μαζί τους, ικανοποιώντας τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις της.

Η 39χρονη Amanda Tompkins κρίθηκε ένοχη για δέκα κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική και σωματική κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με το δικαστή, η παντρεμένη μητέρα, παρά τους ισχυρισμούς της ότι ήταν μεθυσμένη, όχι μόνο είχε σχεδιάσει τη σεξουαλική κακοποίηση των θυμάτων της, ηλικίας από 13 μέχρι 15 ετών, αλλά ήταν «αχόρταγη», αφού «καμία σεξουαλική πράξη δεν ήταν γι΄ αυτήν αρκετή».

Το γεγονός μάλιστα ότι τη στιγμή που έκανε ομαδικό σεξ με τους ανήλικους «παρακαλώντας τα για παρά φύσιν σεξ», τα δύο παιδία της βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο, επιτείνει την αίσθηση του αποτρόπαιου.

amanda4

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η Tompkins, η οποία καλούσε τους ανήλικους σπίτι της όπου τους επέτρεπε να πίνουν αλκοόλ και να κάνουν χρήση κάνναβης, ενώ τους έστελνε και γυμνές φωτογραφίες της, δεν έδωσε καν το «παρών» στη δίκη, αλλά απολογήθηκε μέσω τηλεσύνδεσης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η αδίστακτη μητέρα από το Milton Keynes κάλεσε επτά αγόρια ηλικίας μέχρι 15 ετών στο σπίτι της, με στόχο να τα τυλίξει στον ερωτικό της ιστό. Δεν δίστασε μάλιστα να τα «τυφλώσει» προσφέροντάς τους ένα αισθησιακό στριπτίζ.

Αφού μάλιστα έμεινε μόνο με το στρινγκ της, παρότρυνε τους έφηβους να κάνουν ομαδικό σεξ!

amanda2

Η Tompkins παραδέχθηκε από την αρχή την ενοχή της για δέκα κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση και σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση ανηλίκου, δηλώνοντας πάντως μετανοιωμένη και βαθιά στεναχωρημένη ενώπιον των δικαστών του Aylesbury Crown Court.

Οι τελευταίοι αφού άκουσαν ότι η άνεργη μητέρα έπαιρνε μέρος σε όργια με ανήλικους για περισσότερο από τέσσερις μήνες, αρνήθηκαν να ορίσουν εγγύηση, κρίνοντάς την προφυλακιστέα μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Βάσει της δικογραφίας, η ασυγκράτητη Tompkins έκανε τουλάχιστον δυο φορές τρίο με ανήλικους στην κρεβατοκάμαρά της, αλλά και σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού της το οποίο είχε μετατρέψει σε θέατρο οργίων και ακολασίας. Αρνήθηκε πάντως ότι εξανάγκασε τα αγόρια να πάρουν μέρος στα όργια, υποστηρίζοντας ότι «όλα έγιναν με τη θέλησή τους»..

Σχετικές ειδήσεις