ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε ζωολογικό κήπο: Τίγρης κατασπάραξε υπάλληλο (pics+vid)

Τρόμος σε ζωολογικό κήπο: Τίγρης κατασπάραξε υπάλληλο (pics+vid)

Μία υπάλληλος του ζωολογικού κήπου στο Χάμερτον της Αγγλίας, πέθανε έπειτα από άγρια επίθεση τίγρη, το απόγευμα της Δευτέρας (29/05)

Μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου στη Βρετανία έχασε την ζωή της όταν της επιτέθηκε μια τίγρη σήμερα, η οποία κατάφερε να μπει στον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Άμεσα έσπευσε η αστυνομία και ένα νοσοκομειακό ελικόπτερο ωστόσο η υπάλληλος ήταν ήδη νεκρή.

Ο ζωολογικός κήπος Hamerton στο Χάντινγκτον, στην κεντρική Αγγλία, εκκενώθηκε και έκλεισε για το κοινό λίγο πριν από το μεσημέρι, μετά την επίθεση του ζώου. «Το ζώο δεν βγήκε από τον περιφραγμένο χώρο» επισήμανε η αστυνομία του Κέιμπριτζσαϊρ σε ένα δελτίο τύπου.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι εκλήθη στο σημείο περίπου στις 11.15 τοπική ώρα όταν «μια τίγρη διείσδυσε στον ενδιάμεσο χώρο όπου βρισκόταν μια φύλακας». «Δυστυχώς η φύλακας του ζωολογικού κήπου έχασε την ζωή της εκεί» συμπλήρωσε η αστυνομία. Ο ζωολογικός κήπος έκανε λόγο σε ένα δελτίο τύπου για «ένα σπάνιο δυστύχημα».

«Σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια του κοινού. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς ελπίζουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες μόλις μπορέσουμε» προστίθεται στην ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου, που θα παραμείνει κλειστός και αύριο.

Στον ιστότοπό του, ο ζωολογικός κήπος εξηγεί ότι φιλοξενεί τίγρεις Μαλαισίας και Βεγγάλης.

Μαρτυρία επισκέπτη αναφέρει ότι άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει το όνομα ενός υπαλλήλου και στη συνέχεια να ουρλιάζει, ενώ άλλοι υπάλληλοι έτρεχαν κρατώντας κουβάδες με κρέας προς τις τίγρεις.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr