ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Λονδίνο: Ηρωική προσπάθεια οδηγού ταξί - Προσπάθησε να σταματήσει τους τρομοκράτες

Επίθεση Λονδίνο: Ηρωική προσπάθεια οδηγού ταξί - Προσπάθησε να σταματήσει τους τρομοκράτες

«Ήρωα» χαρακτηρίζουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έναν οδηγό ταξί, καθώς προσπάθησε να πατήσει με το αυτοκίνητό του τους τρεις τρομοκράτες, που σκόρπισαν το θάνατο στη Γέφυρα του Λονδίνου

Μέσα στον πανικό κι ενώ τα θύματά κείτονταν αιμόφυρτα στο δρόμο, ο ταξιτζής είδε τους δράστες να κρατούν «μακριές λεπίδες» και να μαχαιρώνουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, στην περιοχή του Borough. Ενστικτωδώς, όπως είπε, γύρισε το αμάξι του και προσπάθησε να τους σταματήσει.

«Γύρισα το ταξί και ήμουν έτοιμος να χτυπήσω τον έναν απ’ αυτούς, αλλά πήδηξε στο πλάι και τότε ήρθαν τρεις αστυνομικοί προς το μέρος τους κρατώντας στα χέρια γκλομπς. Φώναζα σ’ όλους γύρω μου "φύγετε, φύγετε από εδώ, απομακρυνθείτε, τρέξτε προς την άλλη πλευρά". Ήταν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι στο σημείο».

Ο ταξιτζής, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, συνέχισε: «ο οδηγός του λευκού βαν πήγε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και έπεσε στον κόσμο που στεκόταν στα σκαλοπάτια. Έτσι απλά έριξε το φορτηγάκι πάνω τους, το σφήνωσε ανάμεσα στον στύλο και τα σκαλοπάτια. Τότε οι τρομοκράτες πήδηξαν έξω απ’ το βαν κι άρχισαν να μαχαιρώνουν στην τύχη τους ανθρώπους. Όλοι έτρεξαν να φύγουν πανικόβλητοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Σχετικές ειδήσεις