ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Βουλευτής φέρεται να... δάγκωσε ταξιτζή για 12 ευρώ

Απίστευτο! Βουλευτής φέρεται να... δάγκωσε ταξιτζή για 12 ευρώ

Τι υποστηρίζει η ίδια η βουλευτής

Η Laetitia Avia, βουλευτής Παρισιού του κόμματος Μακρόν «Δημοκρατία εμπρός», φέρεται να εμπλέκεται σε μια απίστευτη ιστορία, την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα Canard Enchaîné.

Η βουλευτής, φέρεται να δάγκωσε τον ταξιτζή στον ώμο από δυσαρέσκεια, επειδή το POS στο ταξί του δεν λειτουργούσε και δεν μπορούσε να πληρώσει με την τραπεζική της κάρτα 12 ευρώ που κόστιζε η διαδρομή. Ο ταξιτζής της πρότεινε να την οδηγήσει σε μια τράπεζα, αλλά η Avia αρνήθηκε.

«Η συμπεριφορά του την οδήγησε να δαγκώσει τον ταξιτζή στον ώμο για να σταματήσει», έγραψαν στην αναφορά τους οι αστυνομικοί της περιοχής Saint-Mandé (Val-de-Marne). Οι αστυνομικοί, μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφεραν ότι «η νεαρή γυναίκα τους είπε ότι είναι βουλευτής».

Μετά από διαπραγματεύσεις 45 λεπτών η βουλευτής δέχθηκε να πληρώσει τα 12 ευρώ. Η ίδια δήλωσε στον Τύπο: «Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν τον δάγκωσα, απλά τον άρπαξα από τον ώμο».

Κατά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα ο ταξιτζής και η βουλευτής, έκαναν μήνυση ο ένας στον άλλο. Η βουλευτής για απαγωγή και ο ταξιτζής για επίθεση.

Τι υποστηρίζει η ίδια η βουλευτής

vouleutis

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Avia έσπευσε να παρουσιάσει την δική της εκδοχή των γεγονότων μέσω ανάρτησής στο Facebook.

Σύμφωνα με την ίδια τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά, αφού ο ταξιτζής είχε επιθετική συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή απέναντί της. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο οδηγός της άρπαξε την κάρτα και αρνιόταν να της την επιστρέψει, ενώ έβαλε μπρος το ταξί χωρίς τη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα η ίδια να πανικοβληθεί.

Όπως η ίδια τονίζει πάντως, δεν δάγκωσε τον ταξιτζή αλλά απλώς τον άρπαξε από τον ώμο, για να τον αναγκάσει να σταματήσει το αμάξι.

Σχετικές ειδήσεις