Ράπερ είδε την έκλειψη Ηλίου με γυμνά μάτια και τώρα τα βλέπει όλα... διπλά!

Ράπερ είδε την έκλειψη Ηλίου με γυμνά μάτια και τώρα τα βλέπει όλα... διπλά!

Ο 22χρονος από το Μπρούκλιν μοιράστηκε μάλιστα την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας ράπερ αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και είδε την ολική έκλειψη ηλίου χωρίς να φορέσει τα ειδικά γυαλιά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ματαιώσει τρεις συναυλίες του καθώς εμφάνισε προβλήματα στην όρασή του. «Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι», έγραψε στο Twitter.

Aυτό που όμως επίσης έγραψε είναι ότι βλέπει... διπλά και σε διαφορετικά χρώματα και ότι οι τρεις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει--στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στο Τορόντο--ματαιώθηκαν εξαιτίας «απρόβλεπτων συνθηκών» αφήνοντας να εννοηθεί ότι γι αυτό ευθύνεται η όρασή του. 

Ο ράπερ, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου τιτλοφορείται «All-Amerikkkan Bada$$» και πραγματεύεται θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ όπως ο ρατσισμός ή οι μαζικές φυλακίσεις, δεν ήταν ο μόνος τολμηρός που κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έκανε και εκείνος το ίδιος όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω του αλλά για λίγα μονάχα λεπτά και έτσι δεν ανέφερε έκτοτε προβλήματα στην όρασή του.