ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Βίασε τη φίλη του εκατοντάδες φορές στον ύπνο της

Σοκ: Βίασε τη φίλη του εκατοντάδες φορές στον ύπνο της

Μία σοκαριστική υπόθεση βιασμού προκαλεί φρίκη στη Γλασκώβη. 35χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την κοπέλα του όσο αυτή κοιμόταν.

Περισσότερες από 200 φορές φέρεται ότι βίασε την κοπέλα του στον ύπνο της, ο 35χρονος Lawrence Barilli, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ίδιας.

Ο κατηγορούμενος, που δηλώνει αθώος, είπε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης ότι πάσχει από sexsomnia και ότι αυτή η πάθηση τον έκανε να της επιτίθεται κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Η κοπέλα μάλιστα τον έπιασε πολλές φορές επ’ αυτοφώρω και όταν τον ρώτησε τι κάνει, εκείνος τής απάντησε ότι είναι sexsomnia και ότι δεν θυμόταν τίποτα.

Η δίκη του 35χρονου ξεκίνησε τη Δευτέρα καθώς κατηγορείται για επιθέσεις και βιασμούς της γυναίκας μεταξύ Σεπτεμβρίου 2011 και Οκτωβρίου 2012. «Στην αρχή δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Νόμιζα ότι ήταν κάτι για να κάνει πιο πικάντικη τη σχέση μας. Δεν μου άρεσε. Όταν τον ρώτησα τι ήταν αυτό την προηγούμενη νύχτα έκανε σαν να μην καταλαβαίνει. Του είπα για το περιστατικό και είπε ότι δεν το θυμόταν καθόλου».

Σχετικές ειδήσεις