ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημος κιθαρίστας διαγνώστηκε με Parkinson και σταματά τις live εμφανίσεις

Διάσημος κιθαρίστας διαγνώστηκε με Parkinson και σταματά τις live εμφανίσεις

Η μπάντα θα επισκεφτεί το καλοκαίρι και την Ελλάδα

Ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του αναγκάζει τον lead κιθαρίστα της θρυλικής heavy metal μπάντας Judas Priest, Glenn Tipton να σταματήσει τις live εμφανίσεις επί σκηνής.

Το συγκρότημα μέσω μιας ανακοίνωσης που ανέβασε στα social media έκανε γνωστό τα δυσάρεστα νέα σημειώνοντας πως δεν θα τους ακολουθήσει στις περιοδείες και αντικαταστάτης του θα είναι ο Andy Sneap.

«Πριν δέκα χρόνια ο Glenn διαγνώστηκε με Parkinson και μέχρι πρόσφατα έζησε σαν σπουδαίος κιθαρίστας, διατηρώντας την ποιότητα στις εκτελέσεις του, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή ο Glenn μπορεί να παίξει κάποια τραγούδια των Priest, τα λιγότερο απαιτητικά, αλλά λόγω της φύσης της ασθένειας θέλει να σας ενημερώσει ότι δεν θα περιοδεύει πια» τονίζεται στην ανάρτηση της μπάντας στα social media για την κατάσταση της υγείας του κιθαρίστα.

Ο Glenn Tipton ζήτησε από τον Andy Sneap να τον αντικαταστήσει και δήλωσε: «Θέλω να σας πω ότι είναι σημαντικό οι Priest να συνεχίσουν τις περιοδείες. Δεν φεύγω από το συγκρότημα, απλώς αλλάζει ο ρόλος μου. Δεν αποκλείω να ξανανέβω στη σκηνή όταν θα νιώσω ότι θέλω να ροκάρω! Οπότε ελπίζω στο κοντινό μέλλον να σας δω όλους ξανά από κοντά».

Οι Judas Priest, θα επισκεφτούν την Ελλάδα στο πλαίσιο του Rockwave Festival την Πέμπτη 19 Ιουλίου και όπως φαίνεται, αυτό θα συμβεί χωρίς την παρουσία του Glenn Tipton.

Δείτε την ανακοίνωση της μπάντας στο Facebook:

Πηγή: Guardian

Σχετικές ειδήσεις