ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν - Δύο νεκροί

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν - Δύο νεκροί

Συναγερμός στις ΗΠΑ από πυροβολισμούς εντός του Πανεπιστημίου του Κεντρικού Μίσιγκαν -Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη δύο τραυματίστηκαν από πυρά ενός «ένοπλου και επικίνδυνου» άντρα, σε Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Νωρίτερα, το Πανεπιστήμιο κάλεσε όσους βρίσκονται εντός της πανεπιστημιούπολης να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο εντός του χώρου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση υπόπτου για «περιστατικό ασφαλείας».

«Ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί» μέχρι στιγμής, πρόσθεσε το Πανεπιστήμιο. Το επεισόδιο σημειώθηκε στο κτήριο Κάμπελ Χολ του ιδρύματος που βρίσκεται στην πόλη Μάουντ Πλέζαντ. Περίπου 18.000 σπουδαστές φοιτούν στο Πανεπιστήμιο αυτό.

Η Αστυνομία προειδοποίησε ότι ο ύποπτος ενδέχεται να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

«Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους δεν είναι φοιτητές και η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο οφείλεται σε οικογενειακή διένεξη» διευκρίνισε το Central Michigan University σε ένα δελτίο τύπου.

Ο ύποπτος είναι ένας Αφροαμερικανός ηλικίας 19 ετών, πρόσθεσε το πανεπιστήμιο, τονίζοντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες ή νεκροί.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη των ΗΠΑ καθώς έρχεται δύο εβδομάδες μετά τη μαζική εκτέλεση σε λύκειο της Φλόριντα, με απολογισμό 17 νεκρούς.

Σχετικές ειδήσεις