ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιωτικούς - Δύο συλλήψεις

Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιωτικούς - Δύο συλλήψεις

Μέχρι στιγμήςδεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή σκόπιμη ενέργεια.

Ένας άνδρας, συνοδευόμενος από μια γυναίκα, επιχείρησε σήμερα να πέσει με το όχημα που οδηγούσε εναντίον στρατιωτικών στο Βαρς Αλιέρ ε Ριζέ (Ιζέρ), χωρίς να τραυματίσει κανέναν άνθρωπο. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, στο πλαίσιο της έρευνας.

Η γαλλική Αστυνομία γνωστοποίησε στο Twitter ότι συνέλαβε ένα πρόσωπο στη Γκρενόμπλ, προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων του, για να επιβεβαιωθεί εάν πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με μια πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, ο άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και κοιμόταν στη θέση του συνοδηγού, επέβαινε μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους στο όχημα, το οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, ωστόσο δεν είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα του δράστη, όπως τον είχαν περιγράψει οι στρατιωτικοί στην Αστυνομία.

Ο ύποπτος, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, συνοδευόταν από μια γυναίκα όταν όρμησε με το αυτοκίνητό του εναντίον των στρατιωτών. Λίγο αργότερα η αστυνομία του Ιζέρ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε την «ιδιοκτήτρια του οχήματος». Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν πρόκειται για τη γυναίκα που επέβαινε στο όχημα.

Πηγές με γνώση της υπόθεσης αναφέρουν ότι η γυναίκα συνελήφθη στην οικία της, ενώ οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες στη συνοικία Αρλεκέν όπου εντοπίστηκε το όχημα. Οι δύο συλληφθέντες ανακρίνονται από τις Αρχές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικές ειδήσεις