ΚΟΣΜΟΣ

Στον «αέρα» η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ – Αποχώρησε ο σκηνοθέτης

Στον «αέρα» η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ – Αποχώρησε ο σκηνοθέτης

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αποχώρησε από την πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών», ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί του σίκουελ, προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Danny Boyle says Trainspotting sequel in the works

«Ο Μάικλ Τζ. Ουίλσον, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακοίνωσαν σήμερα ότι εξαιτίας καλλιτεχνικών διαφορών, ο Ντάνι Μπόιλ αποφάσισε να μην είναι πλέον ο σκηνοθέτης του Bond 25» σημειώνεται στο σχετικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του 007 στο Twitter.

Στο tweet δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των συντελεστών που οδήγησαν στην αποχώρηση του Βρετανού δημιουργού ή ποιος σκηνοθέτης θα αναλάβει στο εξής.

Τα γυρίσματα του Bond 25, ο ακριβής τίτλος του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν, πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο και η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019.

daniel craig

Ο Μπόιλ, ο οποίος είχε το σκηνοθετικό πρόσταγμα στην ταινία του 2008 "Slumdog Millionaire" που βραβεύτηκε με 8 Όσκαρ, ανακοινώθηκε ότι θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία της νέα ταινίας του διάσημου κατασκόπου τον Μάιο. Τότε οι παραγωγοί Μπρόκολι και Ουίλσον τον είχαν περιγράψει ως έναν «εξαιρετικά ταλαντούχο» δημιουργό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι ταινίες με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ είναι από τις πλέον κερδοφόρες στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Η τελευταία, το Spectre του 2015, με σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες, κατέγραψε κέρδη ύψους 880 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office, ενώ το Skyfall του 2012, επίσης υπό τις οδηγίες του Σαμ Μέντες, είχε κέρδη άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως.