ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει η καταγγελία καλλονής για βιασμό παρά φύσιν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Γονάτισε και...

Σοκάρει η καταγγελία καλλονής για βιασμό παρά φύσιν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Γονάτισε και...

Σάλο έχει προκαλέσει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική και όχι μόνο γνώμη η καταγγελία μιας γυναίκας που υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και μπορεί το περιστατικό να συνέβη πριν από 9 χρόνια σε σουίτα ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους, ενώ η καταγγελία να έγινε το 2017, ωστόσο το Spiegel αποκάλυψε τώρα την ταυτότητα της καταγγέλλουσας.

Αυτή είναι η 34χρονη Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία μέχρι σήμερα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C.» και ο κατηγορούμενος ως βιαστής «Κύριος C.».

Όπως κατήγγειλε η Μαγιόργκα, ο Ρονάλντο φέρεται να εξαγόρασε τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων, ωστόσο η 34χρονη αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως σχετικά με την εφιαλτική εκείνη νύχτα που έζησε, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, ο Ρονάλντο αφού τη βίασε παρά φύσιν, στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε!

Δεν δίστασε μάλιστα ακολούθως να γονατίσει και να της πει: «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%»!

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το σεξ ήταν συναινετικό, αν και οι δικηγόροι του δεν έχουν πάρει ακόμα θέση, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του φερόμενου ως θύματος βιασμού.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο του 2005, όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο CR7 είχε ανακριθεί σχετικά με καταγγελίες δύο γυναικών για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λονδίνο.
Κατηγορίες που τελικά «εξέπεσαν».