ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τη βίασε ανήλικος μπροστά στην κόρη της και μετά την έβαλε να κάνει κάτι αδιανόητο (pics)

Φρίκη: Τη βίασε ανήλικος μπροστά στην κόρη της και μετά την έβαλε να κάνει κάτι αδιανόητο (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο «άγριος» βιασμός μιας 23χρονης στη Νέα Ζηλανδία από έναν ανήλικο μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης της.

Ο 17χρονος Lorenz Mekuli, μέλος συμμορίας εφήβων από το Χάμιλτον, εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας από ένα ανοιχτό παράθυρο, ενώ ακολούθως ικανοποίησε επανειλημμένα τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του μπροστά στην 9χρονη κόρη της.

Πρώτα είχε φροντίσει να κλέψει χρήματα, πριν εισβάλει στο δωμάτιο όπου η νεαρή μητέρα κοιμόταν μαζί με το κοριτσάκι.

Εκεί αφού προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, παρά τις κραυγές και την αντίστασή της, την εξανάγκασε, σύροντάς τη στο διάδρομο, να του κάνει ακόμα και στοματικό μπροστά στην κόρη της, πριν της βγάλει τα ρούχα και τη βιάσει «τρεις φορές».

Ακολούθως, ταπείνωσε την 23χρονη, βάζοντάς την να καθαρίσει όλα τα ίχνη που άφησε πίσω του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, την ανάγκασε να πλύνει ακόμα και το παράθυρο από το οποίο μπήκε, ενώ της έκανε στοματικό!

Μετά την αποχώρηση του Mekuli, η γυναίκα έτρεξε στους γείτονες, τους οποίους ενημέρωσε για τον εφιάλτη που έζησε. Εκείνοι με τη σειρά τους κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον έφηβο έξι ημέρες αργότερα.

Ο 17χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίθεσης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του στο Δικαστήριο χωρίς να δείξει την παραμικρή μεταμέλεια. Αυτό ωστόσο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης μόλις 8 ετών, λόγω της ομολογίας του, αλλά και του νεαρού της ηλικίας του, ενώ έλαβε υπόψιν και τα άσχημα παιδικά του χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Σχεδόν σκότωσε εμένα και την κόρη μου. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε μένα. Στη Νέα Ζηλανδία», υποστήριξε η 23χρονη, δηλώνοντας «πραγματικά απογοητευμένη» με την ποινή, αφού «είναι δύσκολο να ξαναζήσει κανείς μια κανονική ζωή μετά από κάτι τέτοιο».