ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος μπαμπάς! Δείτε τι έκανε για να περάσει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του

Απίστευτος μπαμπάς! Δείτε τι έκανε για να περάσει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του

Αποφασισμένος να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του, που είναι αεροσυνοδός και είχε βάρδια, ήταν ένας πατέρας στις ΗΠΑ

Η Pierce Vaughan, αεροσυνοδός της Delta Airlines, έπρεπε να δουλέψει την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα και ο πατέρας της έκλεισε έξι αεροπορικά εισιτήρια για περάσουν τις γιορτές μαζί στον αέρα.

Η συγκινητική ιστορία της κοπέλας και του πατέρα της έγινε viral όταν ένας επιβάτης, που καθόταν δίπλα στον Hal σε μια από τις πτήσεις, δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο Facebook.

«Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Hal στην πτήση επιστροφής μου. Η κόρη του, Pierce, ήταν αεροσυνοδός μας και έπρεπε να δουλεύει τα Χριστούγεννα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Mike Levy, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους με τον Hal και μία της κόρης του. «Ο Hal αποφάσισε να περάσει τις γιορτές μαζί της. Οπότε, θα πετάει σε καθεμιά από τις πτήσεις της σήμερα και αύριο για να περάσει χρόνο με την κόρη του τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας!», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες τους.

Η Pierce αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες και απευθυνόμενη στην μητέρα της, έγραψε μεταξύ άλλων: «Κοίτα μαμά, τα καταφέραμε. Το πρώτο ταξίδι του μπαμπά στέφθηκε με επιτυχία!».

Με πληροφορίες από: straitstimes