ΚΟΣΜΟΣ

«Τσουνάμι πάγου» χτύπησε αυτό το σπίτι - Θα σε σοκάρει το πώς έγινε! (pics)

«Τσουνάμι πάγου» χτύπησε αυτό το σπίτι - Θα σε σοκάρει το πώς έγινε! (pics)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες του σπιτιού
PIXABAY

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν το Σαββατοκύριακο στο Οντάριο των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με μια τεράστια ποσότητα πάγου, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό.

Τα κομμάτια του πάγου στοιβάζονται κατά μήκος των ακτών με τους δρόμους σε διάφορα τμήματα να κλείνουν, καθώς το «τσουνάμι» εμπόδιζε τη διέλευση οχημάτων.

Οι ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, μετέτρεψαν ένα παραλιακό σπίτι σε... παγοκολώνα μετά την εκτίναξη τεράστιων κομματιών παγωμένου νερού από την επιφάνεια της λίμνης Οντάριο.

Έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, στην παραλία Ραμόνα στο Πουλάσκι της Νέας Υόρκης, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν πήγαν και είδαν το σπίτι τους να είναι εξ’ ολοκλήρου καλυμμένο από πάγο!

Μία φίλη των ιδιοκτητών του σπιτιού, δήλωσε ότι το σπίτι και το περιβάλλον του, είναι καλυμμένα από πάγο ύψους 1,2 μέτρων.

«Η καρδιά μου ράγισε. Έχω πολλές αναμνήσεις από την παραλία που μεγάλωσα», γράφει η κ. Berta Smith στο Facebook.

«Τα υψηλά επίπεδα νερού είναι απαίσια, κάτι πρέπει να γίνει. Ζούσαμε εδώ 50 χρόνια και ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε η γυναίκα.

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν την οροφή του σπιτιού να βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το έδαφος το οποίο έχει καταπιεί το «τσουνάμι πάγου».

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τεράστια αλλαγή στα σχολεία: Αυτή την ώρα θα χτυπά το κουδούνι από το νέο έτος!

Άφωνοι όλοι στο MasterChef 3 - Δεν ξανάγινε ποτέ κάτι τέτοιο (pics)

Σχετικές ειδήσεις