ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Πέθανε γεννώντας κρυφά το μωρό της με οδηγίες από το Youtube!

ΣΟΚ: Πέθανε γεννώντας κρυφά το μωρό της με οδηγίες από το Youtube!
Τραγωδία στην Ινδία

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση για μια 26χρονη κοπέλα, η οποία ξεψύχησε προσπαθώντας να φέρει μόνη της στον κόσμο το μωράκι της, με μοναδικό οδηγό βίντεο από το Youtube.

Η ανύπαντρη μητέρα βρέθηκε νεκρή όταν ένας γείτονας της ειδοποίησε την ινδική αστυνομία στην πόλη Gorakhpur, αναφέροντας ότι είδε να τρέχει «αίμα κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος της».

Σύμφωνα με τους Times of India, ένας πιθανός λόγος πίσω από την τραγική απόπειρα της απεγνωσμένης κοπέλας να ξεγεννήσει μόνη της το μωρό της, ήταν ο «φόβος του κοινωνικού στιγματισμού που ακολουθεί στην Ινδία τις ανύπαντρες μητέρες».

Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα: «Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έσπασε την πόρτα και βρήκε την άτυχη γυναίκα και ένα νεογέννητο αγοράκι να κείτονται νεκροί στο πάτωμα. Ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία εξετάζοντας αργότερα το κινητό της τηλέφωνο ανακάλυψαν ότι το τελευταίο βίντεο που είχε δει έφερε τον τίτλο «πως να γεννήσετε το μωρό σας μόνες σας».

Ένα ψαλίδι, μια λεπίδα και νήματα βρέθηκαν κοντά στο σώμα της γυναίκας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αεροπορικό χάος: Παγώνουν όλες οι πτήσεις με Boeing 737-8 και 737-9 στην Ευρώπη

Στη «Ζώνη του Λυκόφωτος»: Απόκοσμες εικόνες που «παγιδεύουν» τη λογική σε μια άλλη «διάσταση»

Έρεβος: Τρόμος για το φαινόμενο που μπορεί να στείλει την ανθρωπότητα πίσω στον Μεσαίωνα (Vid)

Σχετικές ειδήσεις