ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Συμμορία από... κότες σκότωσε αλεπού!

Απίστευτο: Συμμορία από... κότες σκότωσε αλεπού!

Το ένστικτο επιβίωσης μετέτρεψε τα συμπαθέστατα πουλερικά από θηράματα σε θηρευτές!

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο όσο αστείο και αν φανεί αρχικά εξηγείται επιστημονικά, συνέβη στην Γαλλιά, καθώς κότες ενώθηκαν και σκότωσαν αλεπού!

Η αλεπού πιστεύεται πως μπήκε στο ορνιθοτροφείο που βρίσκεται σε γεωργική σχολή ξημερώματα την περασμένη εβδομάδα και παγιδεύτηκε μέσα από αυτόματες πόρτες που κλείνουν όταν κλείνουν οι εγκαταστάσεις.

Οι μαθητές στο σχολείο Le Gros Chêne στη Βρετάνη ανακάλυψαν το σώμα της αλεπούς το επόμενο πρωί όταν έκαναν τους γύρους τους για να ελέγξουν τα κοτόπουλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Εκεί, σε μια γωνία, βρήκαμε αυτή τη νεκρή αλεπού», δήλωσε στο AFP ο Πασκάλ Ντανιέλ, επικεφαλής της Γεωργικής σχολής. «Υπήρχε ένα ένστικτο αγέλης και της επιτέθηκαν με τα ράμφη τους».

Students found the fox's carcass in a corner of the chicken pen when they were carrying out their morning rounds.

Το βιολογικό αγρόκτημα ελευθέρας βοσκής έχει ένα κοτέτσι που είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και οι κότες ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έξω από αυτό εάν δεν κλωσούν.

Την τελευταία φορά που μια αλεπού επισκέφτηκε ένα από τα κοτέτσια του σχολείου, πριν από ένα περίπου χρόνο, οι κότες δεν ήταν τόσο γενναίες όσο τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία στη Λαμία: Έβαλε τα παιδιά της για ύπνο και αυτοκτόνησε

Ανατριχίλα: Το κρυφό μήνυμα της νεκρής μητέρας της στο παπούτσι του γάμου της (pics)

Σχετικές ειδήσεις