ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Παιδιά βίασαν ομαδικά 18χρονη με νοητική στέρηση - Και όμως δεν θα μπουν φυλακή!

Η απόλυτη φρίκη: Παιδιά βίασαν ομαδικά 18χρονη με νοητική στέρηση - Και όμως δεν θα μπουν φυλακή!
Πηγή: Central European News

Απίστευτο περιστατικό, που ανατριχιάζεις μόνο στο άκουσμα της είδησης.

Μια απίστευτα φρικιαστική είδηση μεταδίδουν τα γερμανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς 5 ανήλικοι βίασαν μια 18χρονη με νοητική στέρηση, ωστόσο δεν θα μπουν φυλακή λόγω ενός νομικού «παράθυρου»!

Να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή...

Τα πέντε παιδιά, εκ των οποίων τα 3 είναι 14 ετών και τα 2 μόλις 12, γνώρισαν το κορίτσι σε ένα πάρκο και στη συνέχεια πήγαν όλοι μαζί σε κοντινή παιδική χαρά. Εκεί, με την χρήση βίας, βίασαν αλλεπάλληλα την άτυχη κοπέλα ενώ βιντεοσκοπούσαν την απεχθή πράξη τους.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλυ Mulheim, ενώ και οι 5 νεαροί είναι βουλγαρικής καταγωγής. Η αστυνομία έφτασε άμεσα στην σύλληψή τους, λίγο μετά αφότου το κορίτσι αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Αυτό που προκαλεί σάλο, ωστόσο, είναι πως κανένας από τους νεαρούς δεν θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Οι δυο 12χρονοι, με βάση την γερμανική νομοθεσία, δεν μπορούν να δικαστούν καθώς είναι αρκετά μικροί ενώ στους τρεις 14χρονους, θα απαγγελθούν με κατηγορίες, ωστόσο δεν προβλέπεται φυλάκιση ή άλλη ποινή!

«Υπήρξε βία. Πολύ μεγάλη βία», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στα τοπικά Μέσα, σχετικά με το video που είχαν τραβήξει οι νεαροί.

Το κορίτσι σώθηκε από έναν 61χρονο περαστικό, με τους δυο 12χρονους που ήταν κοντά της εκείνη την στιγμή να φεύγουν τρέχοντας...

Διαβάστε επίσης:

Φονική καταιγίδα Χαλκιδική: Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψε ο δορυφόρος (pics-vid)

Με βροχές και καταιγίδες η Παρασκευή - Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Σχετικές ειδήσεις