Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μπάιντεν: Μπέρδεψε τα πόδια του! Έπεσε τρεις φορές στις σκάλες του Air Force One (pics+vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Τρεις φορές μπέρδεψε τα πόδια του ο Αμερικανός πρόεδρος στις σκάλες του Air Force One και τελικά έπεσε

Viral έχει γίνει το ατύχημα του 78χρονου Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έπεσε καθώς ανέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One.

O Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έπεσε στις σκάλες του Air Force One πριν την απογείωσή του για την Ατλάντα όπου είναι προγραμματισμένες συναντήσεις του με εκπροσώπους της ασιατικής κοινότητας.

Με γρήγορο βηματισμό, ο Μπάιντεν έφτασε στο Air Force One και άρχισε να ανεβαίνει τις σκάλες. Ωστόσο, λίγο πριν φτάσει στα μισά της σκάλας, σκοντάφτει πρώτη φορά αλλά δεν πτοείται. Σηκώνεται. Ανεβαίνει άλλα τρία σκαλιά. Ξαναπέφτει. Προσπαθεί να σηκωθεί και ξαναπέφτει!

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Αμερικανός πρόεδρος σηκώθηκε πάντως γρήγορα και χαιρέτησε από την είσοδο του αεροσκάφους.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύοσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Η πτώση του Τζο Μπάιντεν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών που θέτουν ερωτήματα και ανησυχίες για την υγεία του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Αθήνα: Κόμπρα δάγκωσε 30χρονο – Κρίσιμη η κατάστασή του