Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βολιβία: Άγριο ξύλο στη Βουλή - Γροθιές και μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε πολιτικούς (vid)

Newsbomb

Σε... ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή της Βολιβίας, όταν δύο πολιτικοί άρχισαν τις γροθιές και τα μαλλιοτραβήγματα μέσα στην…αίθουσα της δημοκρατίας.

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν στην Βουλή της λατινοαμερικάνικης χώρας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς το μέλος του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος Mas, Αντόνιο Κόλκε και ο πολιτικό της αντιπολίτευσης Χένρι Μοντέρο…πιάστηκαν στα χέρια.

Οι δύο πολιτικοί «έπαιξαν ξύλο» την ώρα που οι υπουργοί είχαν συγκεντρωθεί για να συζητήσουν τα γεγονότα που οδήγησαν στην κράτηση της μεταβατικής πρώην προέδρου Ζανίν Ανιές.

Τα κόμματά τους διαφωνούν σχετικά με το αν η Ανιες ηγήθηκε μιας νόμιμης μεταβατικής κυβέρνησης μετά από εκλογική απάτη, ή προσπάθησε να ηγηθεί πραξικοπήματος για την ανατροπή του πρώην προέδρου Έβο Μοράλες.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή της συμπλοκής ανάμεσα στους δύο άντρες, ενώ λίγο αργότερα αρχίζει και δεύτερος γύρος με μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε δύο γυναίκες πολιτικούς.


To νέο στιγμιότυπο ξέσπασε ανάμεσα στην Tatiana Áñez de Creemos και την María Alanoca. Η μία γυναίκα αρπάζει τα μαλλιά της άλλης ωστόσο η συμπλοκή διαλύεται γρήγορα.


Το κλίμα έντασης οφείλεται στις ταραχές που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην πολιτική ζωή της Βολιβίας. Τον Μάρτιο, η Ανιές φυλακίστηκε εν μέσω ισχυρισμών ότι βοήθησε να σχεδιαστεί ένα πραξικόπημα που ανάγκασε τον Μοράλες να παραιτηθεί από πρόεδρος τον Νοέμβριο του 2019.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Αλαλούμ με τη δωρεάν διάθεση - «Πόλεμος» κυβέρνησης- φαρμακοποιών για τα κανάλια διανομής