Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικός προσομοιωτής: Έτσι είναι να πεθαίνεις, να αποτεφρώνεσαι και να ξαναγεννιέσαι (video)

Newsbomb

Μία μακάβρια εμπειρία… αναγέννησης υπόσχεται η τελευταία «τρέλα» που έρχεται από τη Σαγκάη, επιτρέποντας στους τολμηρούς να εξοικειωθούν με την ιδέα του θανάτου.

Ο προσομοιωτής Samadhi Death δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να… «δολοφονηθούν» από όποιον θέλουν, να «αποτεφρωθούν» σε φούρνο και ακολούθως να «ξαναγεννηθούν» βγαίνοντας μέσα από μία μεγάλη «μήτρα» από λάτεξ!

genisi

Με 68 δολάρια μπορεί επίσης κάποιος να γράψει τα «τελευταία λόγια του» πριν αποχαιρετίσει έστω και εικονικά το μάταιο τούτου κόσμο, τα οποία θα πάρει μαζί του, όχι στον... άλλο, αλλά ως αναμνηστικό!

«Είναι ένα ενδιαφέρον συναίσθημα. Διαφορετικό… Σου δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να σκεφτείς διαφορετικά τα προβλήματα που σε απασχολούν», εκμυστηρεύτηκε ο «αναγεννημένος» 33χρονος Lu Siwei, συμπληρώνοντας: «Θα αλλάξει τη νοοτροπία σας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Αξίζει πραγματικά».

Από την πλευρά του, ο εμπνευστής της ιδέας τόνισε: «Είναι πραγματικά δύσκολο και περίπλοκο να πεις σε κάποιον "αντίο" και να κατανοήσεις το θάνατο. Σκέφτηκα έτσι να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους για όταν έρθει αυτή η στιγμή και να ξέρουν πώς θα το αντιμετωπίζουν»…