Πανικός επικράτησε την Τετάρτη (01/08) στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, όταν ο διάσημος Γάλλος ράπερ Booba κα ο πρώην συνεργάτης του, επίσης τραγουδιστής της ραπ σκηνής της Γαλλίας, Kaaris, πιάστηκαν στα χέρια!

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν μάλιστα από την αστυνομία και τέθηκαν υπό κράτηση μαζί με άλλους εννέα συνεργάτες τους, ενώ αποτέλεσμα της αναστάτωσης που προκάλεσαν ήταν να σημειωθούν καθυστερήσεις στις πτήσεις και να κλείσει προσωρινά ένας τερματικός σταθμός του αεροδρομίου!

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τράβηξαν άλλοι επιβάτες κι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, διακρίνονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσσουν γροθιές μπροστά από τα ράφια ενός καταστήματος duty free, αλλά και σε μια αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο.

Συνολικά 11 άνθρωποι προσήχθησαν από την αστυνομία μετά τον καβγά, ο οποίος ξεκίνησε το απόγευμα από τον τερματικό σταθμό, σύμφωνα με την αστυνομία και τον αερολιμένα.

«Καθυστερήσεις διάρκειας 15-30 λεπτών καταγράφηκαν σε έναν μικρό αριθμό πτήσεων, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, και η αίθουσα έκλεισε προσωρινά», επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία Paris Aéroport.

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν μάλιστα σε κατάστημα duty free, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος να καταθέσει μήνυση.

Οι δύο ράπερ θα ταξίδευαν στη Βαρκελώνη, για να συμμετάσχουν σε μια συναυλία αργότερα σήμερα.

Ο 41χρονος Booba και ο 38χρονος Kaaris γνωρίζονται από το 2011, την εποχή όπου ο Booba βρισκόταν ήδη μεταξύ των διασημότερων ονομάτων της γαλλικής ραπ σκηνής.

Ο Booba τού είχε προτείνει να συνεργαστούν σε δυο άλμπουμ, το «Autopsie 4» και το «Futur» το 2012, η συνεργασία τους ωστόσο σύμφωνα με τον Kaaris έβλαψε την καριέρα του.

Όμως, η διαμάχη με έναν άλλο ράπερ, τον Rohff ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των δύο καλλιτεχνών, αφού ο Booba κατηγορεί τον Kaaris ότι δεν τον στήριξε αρκετά…