Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις φυλακές: Λευκοί κρατούμενοι βασανίζουν και μαχαιρώνουν μαύρους (Σκληρό video)

Newsbomb

Προκαλεί σοκ το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Δεσμοφύλακες σε σωφρονιστικό ίδρυμα του Οχάιο κατηγορούνται ότι επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί μια αιματηρή επίθεση εις βάρος μαύρων κρατουμένων μέσα στις φυλακές μπροστά... στα μάτια τους και μάλιστα εν γνώση τους!

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν τα θύματα της επίθεσης, τουλάχιστον δύο δεσμοφύλακες παρακολουθούσαν γελώντας από το παράθυρο μιας πόρτας, ενώ ο κρατούμενος Γκρεγκ Ρέινκε, εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι σε τέσσερις μαύρους συγκρατούμενούς του, που ήταν δεμένοι με χειροπέδες σε ένα τραπέζι.

Οι δεσμοφύλακες είχαν αφήσει στην ίδια αίθουσα τους τέσσερις μαύρους κρατούμενους μαζί με τον Ρέινκε. Όπως καταγγέλλουν όμως οι τέσσερις άνδρες, λίγο πριν την επίθεση οι δεσμοφύλακες είχαν κάνει σωματικό έλεγχο μόνο στους ίδιους και όχι στον ρατσιστή συγκρατούμενό τους.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι είχε επάνω του ένα κλειδί για τις χειροπέδες, τις οποίες ξεφορτώθηκε μόλις έμειναν μόνοι στην αίθουσα.

Εκεί, έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και άρχισε να καρφώνει τους 4 άνδρες, οι οποίο απλά έτρεχαν γύρω από το τραπέζι καθώς ήταν δεμένοι με χειροπέδες.

Μάλιστα, οι φύλακες γελούσαν βλέποντας το περιστατικό ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν παρέα με τον Ρέινκε, καθώς θα απολογηθούν στην δικαιοσύνη.

Για την ιστορία, ο Ρέινκε εξουδετερώθηκε με ευκολία από ένα από τα θύματά του, που κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στο Star: «Κόβεται» το MasterChef – Η απόφαση που «πάγωσε» τους πάντες

Μεγάλη Εβδομάδα... πληρωμών: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς