ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή ο Μάνιγκολντ - Ελεύθεροι οι συλληφθέντες (vid)

Κύπρος: Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή ο Μάνιγκολντ - Ελεύθεροι οι συλληφθέντες (vid)
Ο Μάνιγκολντ βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση
ALPHA CYPRUS

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες για τον άγριο ξυλοδαρμό του 23χρονου Aμερικανού καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ Κόρεϊ Μάνιγκολτ, έξω από club της Λευκωσίας  - O Μάνιγκολτ βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση.

Eλεύθεροι αφέθηκαν οι 5 που συνελήφθησαν για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του 23χρονου καλαθοσφαιριστή τα ξημερώματα της έξω από νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν στο παρόν στάδιο, μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι σήμερα εξέπνεε το διάταγμα προσωποκράτησής τους.

Μια εβδομάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ο νεαρός καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ Κόρεϊ Μάνιγκολντ φαίνεται πως κατάφερε να στεφθεί νικητής, κερδίζοντας τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του. Μετά από έξι ημέρες στις οποίες βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει αλματώδη βελτίωση.

Ο 23χρονος θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και τις επόμενες μέρες προκειμένου να παρακολουθείται στενά από τους θεράποντες ιατρούς.

ΠΗΓΗ: ALPHA CYPRUS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Δολοφονία στην Πεύκη εξιχνιάστηκε μετά από 11 χρόνια: Ο δράστης συνελήφθη στη Γαλλία

Αρπαγή 30χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος