ΚΥΠΡΟΣ

Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο: Μηχανικός αυτοκινήτων παρίστανε τον γιατρό (vid)

Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο: Μηχανικός αυτοκινήτων παρίστανε τον γιατρό (vid)
Εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού γιατί, όπως λέει, «είχε υπερφυσικές δυνάμεις»

Aπίστευτες αποκαλύψεις από τον Πρόεδρο των Προσωπικών Ιατρών Δρ. Ανδρέα Πολυνείκη μετά την σύλληψη του 64χρονου Σύρου, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και χορηγούσε φάρμακα σε ανυποψίαστους ασθενείς, χωρίς ωστόσο να κατέχει άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος.

Σύμφωνα με τον Δρ. Πολυνείκη, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλονται τέτοιους είδους περιστατικά και αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός μηχανικού αυτοκινήτων, ο οποίος εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού γιατί «είχε υπερφυσικές δυνάμεις».

«Απόκτησε δυνάμεις υπερφυσικές και μπορούσε να θεραπεύσει οποίον άγγιζε πάνω του…Αυτά καταγγέλθηκαν πολλές φορές…Μάλιστα είχε πάρα πολλούς στην ουρά να περιμένουν και μάλιστα άλλοι γιατροί παραπέμπαν ασθενείς σε αυτόν. Αυτές είναι ιστορίες για αγρίους».

Συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αναφέροντας πως ο κάθε γιατρός κατέχει σχετικό πιστοποιητικό από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και συνήθως αυτό το χαρτί το έχει τοποθετήσει σε κάδρο ή με κάποιον τρόπο το «διακοσμεί» στο ιατρείο του, για να φαίνεται.

«Για αυτό λέω, ο ίδιος ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι, εάν θέλει πραγματικά να προστατεύσει την υγεία του θα πρέπει να έχει σχέση μόνο με γιατρούς γιατί είναι αναγνωρισμένοι σε κάθε κράτος από το σύστημα υγείας που τους αναγνωρίζει και στην Κύπρο δεν είναι άλλος από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο. Άρα το πιο απλό πράγμα, δεν είναι άλλο, από το να ρωτήσω τον γιατρό αν είναι μέλος σε αυτό τον σύλλογο και που είναι το χαρτί σου».

ΠΗΓΗ: Εκπομπή Alpha Καλημέρα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.