ΚΥΠΡΟΣ

Νέα τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρός 37χρονος μοτοσικλετιστής

Νέα τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρός 37χρονος μοτοσικλετιστής
Ο 37χρονος σήμερα εξέπνευσε
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Σε τραγωδία κατέληξε το νέο σοβαρό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχία Πάφου, κατά το οποίο δύο επιβαίνοντες μοτοσυκλέτας τραυματίσθηκαν κρίσιμα μετά από σύγκρουση της μηχανής με όχημα.

Σήμερα ο Γάλλος τουρίστας που ήταν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, υπέκυψε στα τραύματα του στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η σύντροφος του και συνεπιβάτιδα στη μοτοσυκλέτα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο 37χρονος τουρίστας με συνεπιβάτιδα 30χρονη υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγείτο από 38χρονη.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου. Η 30χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της.

Ο 37χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης, του Νοσοκομείου Πάφου, σε κρίσιμη επίσης κατάσταση και σήμερα εξέπνευσε.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.