ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: «Συγγνώμη, ήταν γραφιστικό ατόπημα» λέει η βουλευτής μετά τον σάλο με την ΑΙ φωτογραφία

Κύπρος: «Συγγνώμη, ήταν γραφιστικό ατόπημα» λέει η βουλευτής μετά τον σάλο με την ΑΙ φωτογραφία

Η Κύπρια βουλευτής Χριστιάνα Ερωτοκρίτου ευχήθηκε για την 28η Οκτωβρίου με μία φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σε γραφιστικό ατόπημα οφείλεται η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, βουλευτή με το Δημοκρατικό Κόμμα της Κύπρου, για την 28η Οκτωβρίου, ισχυρίζεται η ίδια.

Η βουλευτής ζήτησε συγγνώμη για την απροσεξία, καθώς χρησιμοποίησε μία φωτογραφία ενός παιδιού, που δημιουργήθηκε με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ενώ στη φωτογραφία υπήρχε και άλλο ατόπημα, καθώς η σημεία που κρατούσε το «παιδί» είχε τρεις ρίγες.

Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου δέχθηκε αρκετά επικριτικά σχόλια για την επιλογή της από τους χρήστες της πλατφόρμας Χ, που την οδήγησαν σε νέα ανάρτηση, στην οποία παραδέχεται το λάθος της και εξηγεί ότι έχει κατεβάσει από τον λογαριασμό της την επίμαχη φωτογραφία.

Η βουλευτής έγραψε: «Δυστυχώς μια εξαιρετικά σημαντική ανάρτηση που αφορούσε την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου συνδέθηκε με ένα γραφιστικο ατόπημα. Ως εκ τούτου η ανάρτηση έχει κατέβει από την προσωπική μου σελίδα και απολογούμαι για μια απροσεξία που δεν έπρεπε να συμβεί».

Η φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου: