ΚΥΠΡΟΣ

Αναπληρωτής εκπρόσωπος της Κύπρου ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Αναπληρωτής εκπρόσωπος της Κύπρου ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διόρισε τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο ως Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από σήμερα, 8 Απριλίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1964. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Α’ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ο.Π.Α. (ΑΣΣΟΕ) το 1988, όπου απέκτησε Bsc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη χρηματοδότηση και τη Λογιστική.

Εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο, όπου απέκτησε Diploma in Accounting and Finance από το East London University και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με επιτυχία το Level 2 του ACCA.

Εργάστηκε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου (LGR) ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών. Από το 1995-1999 εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργαζόταν στην τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ ως πολιτικός συντάκτης- παρουσιαστής ειδήσεων και επικαιρικών εκπομπών.

Επίσης, διετέλεσε επί σειρά ετών Αναπληρωτής Πρόεδρος του Σωματείου ΑΡΗΣ Λεμεσού. Είναι νυμφευμένος με την Αλέξια Παπαδοπούλου, τραπεζικό υπάλληλο, και έχουν δύο γιους.