ΚΥΠΡΟΣ

Σχέσεις με τον Μαζιώτη ισχυρίζεται ο ισοβίτης για δολοφονία Αγ. Νάπα

Σχέσεις με τον Μαζιώτη ισχυρίζεται ο ισοβίτης για δολοφονία Αγ. Νάπα

O Τάσος Τσεχιλίδης, που κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα αποκάλυψε σχέσεις του με τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη και κάποιο άτομο με το όνομα "Γιώργος", που σήμερα βρίσκεται στην Ιταλία σε κατάθεση του στη Κυπριακή αστυνομία και στο κλιμάκιο της ελληνικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που βρίσκεται στη Κύπρο.

Ο Τσεχιλίδης ισχυρίστηκε ότι ο Μαμαλικόπουλος με τον Μαζιώτη και τον "Γιώργο" είχαν μαζί ένα στέκι στα Εξάρχεια το οποίο λειτουργούσε ως χώρος συνάντησης μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης.

Στην κατάθεση του αναφέρθηκε και σε διάφορες ενέργειες αντιεξουσιαστών αλλά και σε χώρους που γνωρίζει ότι κρύβονται όπλα. Όλα τα στοιχεία τυγχάνουν λεπτομερούς αξιολόγησης και εξετάζεται η αξιοπιστία του Τσεχιλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Τσεχιλίδης και ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος καταδικάστηκαν τη περασμένη Παρασκευή σε ποινή πεντάκις ισοβίων για την δολοφονία πέντε σωματοφυλάκων τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε επίσης

«Εδωσε» ονόματα-τρομοκρατών ο ισοβίτης για την δολοφονία στη Αγ. Νάπα