ΚΥΠΡΟΣ

Αμμόχωστος: Έδεσαν με γραβάτα 65χρονο και τον χτύπησαν

Αμμόχωστος: Έδεσαν με γραβάτα 65χρονο και τον χτύπησαν

Με εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα ζυγωματικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, 65χρονος από το Ξυλοφάγου ο οποίος κτυπήθηκε χθες βράδυ από αγνώστους οι οποίοι αφού τον έδεσαν ζητούσαν να μάθουν κατά πόσον έχει στο σπίτι του χρήματα και χρυσαφικά.



Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα χθες το βράδυ δύο άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κουζίνα, στην οικία 65χρονου στο Ξυλοφάγου. Οι άγνωστοι αφού έσπρωξαν τον 65χρονο στο πάτωμα, στην συνέχεια τον έδεσαν με γραβάτα που βρήκαν στο σπίτι και άρχισαν να τον κτυπούν προσπαθώντας να του αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα και χρυσαφικά που ενδεχομένως να κατείχε όπως αναφέρει το sigmalive.gr

Οι δύο άγνωστοι αναχώρησαν από την οικία χωρίς μέχρι στιγμής η Αστυνομία να γνωρίζει κατά πόσον κατάφεραν να πάρουν οτιδήποτε.

Ο 65χρονος σε κατάσταση σοκ κατάφερε να λυθεί, μετέβη σε γειτονικό του σπίτι και ενημέρωσε τους ενοίκους οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέλη του Σώματος μετέβησαν στην οικία και άρχισαν έρευνες.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα ζυγωματικά.

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και αναμένεται με το πρώτο φως της ημέρας να αρχίσουν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν στον εντοπισμό των δύο αγνώστων.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Οικογένεια δίνει την περιουσία της στο Ταμείο Αλληλεγγύης