ΚΥΠΡΟΣ

Περιοδεία Αναστασιάδη σε όλη την Κύπρο

Περιοδεία Αναστασιάδη σε όλη την Κύπρο

Την ερχόμενη Δευτέρα (8/6/2015) αρχίζει από την Πάφο η περιοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, κατά την επίσκεψη του στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους της επαρχίας Πάφου και εκπροσώπους κοινοτικών Αρχών, προκειμένου να ανασκοπήσουν την πορεία υλοποίησης ώριμων έργων, που σχετίζονται με την ανάπτυξη, στην επαρχία της Πάφου και τις προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στις συναντήσεις θα παραστούν, επίσης, οι βουλευτές της επαρχίας Πάφου, καθώς και αντιπροσωπεία του ΕΒΕΛ Πάφου και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν οι Υπουργοί Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις τοπικές Αρχές θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο της Πάφου στις 10 το πρωί της 8ης Ιουνίου.

πηγη ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχετικές ειδήσεις