ΚΥΠΡΟΣ

Ταξίδι - εφιάλτης για 32χρονη έγκυο: Βρίσκεται εγκλωβισμένη στην Κύπρο

Ταξίδι - εφιάλτης για 32χρονη έγκυο: Βρίσκεται εγκλωβισμένη στην Κύπρο
sigmalive.gr

Ένα οικογενειακό ταξίδι στην Κύπρο κατέληξε σε «εφιάλτη» για έγκυο γυναίκα, η οποία παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για την 32χρονη Keili Parks, η οποία έφτασε στην Κύπρο με τον σύζυγό της για να παραστεί σε οικογενειακό γάμο, ενώ προηγουμένως είχε πάρει έγκριση από τον γυναικολόγο της ότι μπορούσε να ταξιδέψει.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μαζί με τα δύο παιδιά του ζευγαριού επέστρεψαν στη Βρετανία, ενώ το ζευγάρι παρέμεινε στην Κύπρο αντιμέτωπο με μεγάλες οικονομικές προκλήσεις, αφού η ταξιδιωτική ασφάλισή τους δεν καλύπτει τα έξοδα για το βρέφος, το οποίο ακόμα δεν έχει γεννηθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, άρχισε ένας διαδικτυακός έρανος για να βοηθήσει το ζευγάρι να ανταπεξέλθει στις πληρωμές των λογαριασμών, ενώ μετά τη γέννηση του παιδιού θα πρέπει να μείνει στην εντατική για πάνω από οκτώ εβδομάδες.

Οι γιατροί στην Κύπρο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, «θέλουν να κρατήσουν το αγέννητο μωρό όσο το δυνατό περισσότερα μέσα στην κοιλιά της μητέρας του, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται, αν και αναμένεται να γεννηθεί πρόωρα».

Ο διαδικτυακός έρανος συνεχίζεται για το ζεύγος, το οποίο προς το παρόν παραμένει αποκλεισμένο στην Κύπρο.

sigmalive.com

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανείς εικόνες στο Μεξικό: «Βούλιαξε» ολόκληρη πόλη (vid)

«Καμίνι» η Ελλάδα - Πότε και πού θα «χτυπήσει» ο καύσωνας - Δείτε τον χάρτη