MEDIA

«Η Οργή»: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια! Ο Λεωνίδας αποφασισμένος για όλα (photos)

«Η Οργή»: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια! Ο Λεωνίδας αποφασισμένος για όλα (photos)

H Οργή: Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. 

 
 

Ο Λεωνίδας είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση, με οποιονδήποτε τρόπο, όποιον ψάχνει το παρελθόν του αφού δεν είναι διατεθειμένος να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μέσα στη φυλακή.

Πλησιάζει η ώρα όμως που θα πληρώσει για όλα και μάλι­στα από ένα πρόσωπο που δεν περιμένει: τον Παύλο.

Ο Λεωνίδας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα προκειμένου να μην έρθει στο προσκήνιο το σκοτεινό παρελθόν του και τιναχτεί στον αέρα τόσο η δική του ζωή όσο και του Νεοκλή. Για αυτόν τον λόγο σκότωσε τη μητέρα του Οδυσσέα και την αδελφή του, αποπειράθηκε να βγάλει από τη μέση τον αστυνόμο Πέτρο Ιορδανού -αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να καθη­λωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο και να πεθάνει η σύζυγος του-, ενώ αρ­γότερα έκλεισε στη φυλακή τον μέλλοντα σύζυγο της ανιψιάς του, τον Οδυσσέα.

Στη συνέχεια, φρόντισε να κλείσει το στόμα της συζύγου του, κλείνοντας την στο ψυχιατρείο, ενώ τώρα αναζητά τον συνδετικό κρί­κο ανάμεσα στον Παύλο και τον Οδυσσέα, καθώς υποψιάζεται ότι ο τε­λευταίος ποτέ δεν πέθανε.

Ένα βράδυ, λοιπόν, στέλνει έναν δικό του άνθρωπο μέσα στο ίδιο το σπίτι που μένει ο Παύλος και η Μαρίνα για να τον απαγάγουν. Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άντρας κρύβεται μέσα στο μπάνιο και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσει. Αυτή δεν αργεί να έρθει όταν ο Παύλος ξυπνάει και πηγαίνει να κάψει το ημερολόγιο του Οδυσσέα, αλλά δεν προλαβαίνει.

Εκείνη τη στιγμή ο άντρας κλείνει το στόμα του Παύλου με αναισθητικό και τον οδηγεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Εκεί, εμφανίζεται το επόμενο πρωί ο Λεωνίδας, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις σχετικά με τα μηνύματα που νομίζει πως έστελνε στον Μάνο ως Οδυσσέας.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ: «Παύλο, ξέρω τα πάντα για εσένα. Ησουν στη φυλακή, στην Ιορδανία, μαζί με τον Οδυσσέα. Σου είπε ότι τον έχωσα μέσα και ήρθες για να εκδικηθείς, σωστά;».

Ο Παύλος του εξηγεί ότι δεν πήγε στην Κύπρο για να εκδικηθεί, αλλά για να βρει τη Μαρίνα και να της πει ότι ο Οδυσσέας είναι ζωντανός και βρίσκεται στη φυλακή. Ωστόσο, όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά την ερωτεύτηκε και δεν είπε ποτέ τίποτα. Στη συνέχεια, ο Παύλος αποκαλύπτει στον Λεωνίδα ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Αντρέας Δημάδης.

ΠΑΥΛΟΣ: «Τον Αντρέα μάλλον έστειλε ο Οδυσσέας για να εκδικηθεί εσένα και τον Νεοκλή που τον κλείσατε στη φυλακή και εμένα που του πήρα τη Μαρίνα».

Ο Λεωνίδας δεν πείθεται για όλα αυτά που ακούει και πάει να ενημερώσει σχετικά τον Νεοκλή, ενώ βάζει έναν άντρα του να προσέχει τον Παύλο. Ο τελευταίος όμως καταφέρνει να λύσει τα χέρια του, που είναι δεμένα με σχοινί, και βρίσκει μία βίδα την οποία κρατάει καλά στα χέρια του. Με την πρώτη ευκαιρία επιτίθεται στον άντρα που τον φυλάει, παίρνει το όπλο του, τον πυροβολεί και φεύγει.

Το βράδυ, που επιστρέφει στο σπίτι, η Μαρίνα τον ρωτάει πού ήταν εξαφανισμένος όλες αυτές τις ώρες και πώς βρέθηκε στα χέρια του το ημερολόγιο του Οδυσσέα που βρήκε στο μπάνιο. Τότε ο Παύλος αποφασίζει να της μιλήσει για όλα! Μάλιστα της αποκαλύπτει πως ο Λεωνίδας ευθύνεται για ό,τι συνέβη στον Οδυσσέα. Η κοπέλα τότε τρομοκρατείται, χάνει την ψυχραιμία της και του ζητάει να φύγει από μπροστά της. Εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή και αποχωρεί. Λίγη ώρα αργότερα, ο Παύλος μην έχοντας άλλη επιλογή αποφασίζει να αναμετρηθεί με τον Λεωνίδα.Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι του και υπό την απειλή του όπλου του ζητάει χρήματα προκειμένου να καταφέρει να φύγει μακριά από όλους.

H συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες...

Πηγή: Gossip-tv.gr