PHOTOS

MEDIA

«8 λέξεις»: Αυτοί είναι οι 10 ήρωες της ιστορίας της σειράς – Πάθη, μυστικά και ίντριγκες (photos)

«8 λέξεις»: Αυτοί είναι οι 10 ήρωες της ιστορίας της σειράς – Πάθη, μυστικά και ίντριγκες (photos)

«8 λέξεις»: Το πολιτικό θρίλερ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή στον ΣΚΑΪ θα έχει σε πρώτο... πλάνο ένα ερωτικό τρίγωνο που μπλέκεται σε μία απίστευτη πλεκτάνη. 

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου παρουσιάζουν τη νέα τους πρόταση με τίτλο «8 λέξεις», που, σύμφωνα με το My TV, υπόσχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως συνέβη και στις προηγούμενες δουλειές τους.

Στο πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις» με δραματική εξέλιξη, κάθε ήρωας καλείται να κάνει μία καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Οι πρωταγωνιστές βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, τη στιγμή που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους.

Δεσμοί αίματος που δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που καίει τα πάντα στο πέρασμα του είναι μόνο η αρχή της ιστορίας.

Η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις» είναι η Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Αυτοί είναι οι δέκα βασικοί ήρωες:

Οδυσσέας Καββέργης (Ανδρέας Γεωργίου)

Ο Οδυσσέας Καλλέργης είναι ένας τολμηρός καλλιτέχνης της σειράς 8 Λέξεις, ζωγράφος, ο οποίος ζει για το παρόν και δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους γι’ αυτά που πιστεύει και αγαπάει, χωρίς ωστόσο να χάνει την ψυχραιμία του.

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει κληρονομήσει το φλογερό ταμπεραμέντο της μητέρας του (Πέμη Ζούνη), ενώ με τον αδελφό του Μιχαήλ έχουν μια μεγάλη κόντρα, επειδή ο Οδυσσέας διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τη νυν σύζυγο του αδελφού του, αλλά εκείνη επέλεξε να παντρευτεί τον Μιχαήλ λόγω μίας συμφωνίας. Σύντομα, η μοίρα τους φέρνει αντιμέτωπους, με τον Οδυσσέα να διεκδικεί εκ νέου την Ηλιάνα, αφού το πάθος ανάμεσα τους ποτέ δεν σβήστηκε...

Μιχαήλ Καββέργης (Ιάσονας Παπαματθαίου)

Ο Μιχαήλ είναι αρχηγός ενός μικρού κόμματος, αρκετά φιλόδοξος και δυναμικός. Το μόνο που τον ανησυχεί είναι η δημόσια εικόνα του και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει καθαρή. Αν και ο άντρας κρύβει πολλά ένοχα μυστικά, γνωρίζει ότι αν αρχίσουν να αποκαλύπτονται τα πάντα θα καταρρεύσουν. Ενα από αυτά είναι η εξωσυζυγική σχέση με τη Ρωξάνη (Δανάη Παππά), με την οποία έχουν ένα παιδί, και φροντίζει να τη βλέπει κρυφά δίνοντας της κάποια χρήματα. Παράλληλα, ο Μιχαήλ προσπαθεί να κρατήσει κοντά του τη σύζυγο του με κάθε τρόπο - καλό ή κακό!

Ηλιάνα Αρώνη (Ειρήνη Καραγεώργη)

Η Ηλιάνα διατηρούσε σχέση με τον Οδυσσέα, αλλά επέλεξε να τον εγκαταλείψει και να παντρευτεί τον αδελφό του, Μιχαήλ, λόγω μίας συμφωνίας. Αυτό το ανεκπλήρωτο πάθος ποτέ δεν το έβγαλε από το μυαλό της, ενώ γίνεται πιο έντονο σε μία τυχαία συνάντηση τους στη Ρώμη. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα φροντίζει να είναι η ιδανική σύζυγος ενός αρχηγού πολιτικού κόμματος, με έντονη φιλανθρωπική δράση - και όχι μόνο. Η ίδια προσπαθεί να μην πηγαίνει πολύ κόντρα στον σύζυγο της και στο περιβάλλον του, αλλά η καταπίεση που δέχεται θα την οδηγήσει σε ένα είδος επανάστασης.

Ναυσικά Καββέργη (Πέμη Ζούνη)

Η Ναυσικά είναι η μητέρα του Οδυσσέα και του Μιχαήλ. Κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια της Κέρκυρας και είναι ιδιαίτερα δυναμική ως χαρακτήρας. Η συγκεκριμένη γυναίκα κρύβει πολλά μυστικά, ενώ η μυστηριώδης εξαφάνιση του συζύγου της Μάρκου, πριν από πολλά χρόνια, τη στιγμάτισε. Αυτό το γεγονός, μάλιστα, τη βασανίζει μέχρι και σήμερα. Ακόμα, φαίνεται ότι η Ναυσικά έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Μιχαήλ, ο οποίος έχει πάρει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Ακης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης)

Ο Άκης είναι ο πατέρας της Ηλιάνας. Αυτοδημιούργητος, σκληρός και «λαϊκός» τύπος. Χήρος εδώ και πολλά χρόνια, αγαπάει πολύ τα παιδιά του, ενώ δεν κρύβει την υπερηφάνεια που έχει για τον γαμπρό του στον οποίο συμπαραστέκεται σε κάθε δύσκολη στιγμή. Επιπλέον, ο Άκης είναι κρυφός λάτρης των γυναικών και ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.

Σίμος Καρατζάς (Απόστολος Γκλέτσος)

Ο Σίμος είναι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος έχει τις δικές του αδυναμίες. Αν και λατρεύει τη γυναίκα του και την κόρη του, έχει μεγάλο πάθος για τον τζόγο και αυτό τον οδηγεί σε συγκρούσεις με την πρώτη. Ειδικά όταν κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης τους. Επιπλέον, ο Σίμος φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο του τον Μιχαήλ, και γι' αυτό ψάχνει να βρει στοιχεία που τον εμπλέκουν σε πολιτικά σκάνδαλα.

Εύα Δημοπούλου (Θάλεια Ματίκα)

Η Εύα, σύζυγος του Σίμου, εργάζεται προσωρινά σαν καθηγήτρια Αγγλικών και δεν κάθεται ούτε μια στιγμή, προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τις οικονομικές δυσκολίες. Έχει δυναμικό χαρακτήρα αλλά είναι και ρεαλίστρια, με το «πρέπει» να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Οταν μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μικρής της κόρης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πεισμώνει...

Ρωξάνη Δημοπούλου (Δανάη Παππά)

Η Ρωξάνη είναι η αδελφή της Εύας. Στο παρελθόν υπήρξε γραμματέας του Μιχαήλ και έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί. Μάλιστα, από αυτόν τον άντρα απέκτησε ένα παιδί, το οποίο δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα φοβούμενος για το σκάνδαλο που μπορεί να ξεσπάσει. Εκείνη, όμως, κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει κοντά πατέρα και γιο.

Σμαράγδα (Βαρβάρα Λάρμου)

Η Σμαράγδα είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ένα ατελιέ. Η συγκεκριμένη γυναίκα κινείται σε οριακά σημεία, ενώ έχει πολλές αδυναμίες και μελανά σημεία στον ψυχισμό της, όπως κάθε ήρωας. Μάλιστα, τα πιο σκοτεινά της κομμάτια αφορούν κυρίως το παρελθόν της.

Πηγή φωτό: Instagram

Πηγή: Gossip-tv.gr