MEDIA

«8 Λέξεις»: Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι αποκαλύψεις του για τη σειρά που θα συζητηθούν

«8 Λέξεις»: Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι αποκαλύψεις του για τη σειρά που θα συζητηθούν

«8 Λέξεις»: Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ κάνει σύντομα πρεμιέρα και ο Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται σε πυρετό δουλειάς για τα γυρίσματα, απολαμβάνοντας συγχρόνως και τις διακοπές του. 

Όπως αποκαλύπτει, είχε βρεθεί στην Κέρκυρα για γυρίσματα της σειράς, την ερωτεύτηκε και αποφάσισε να περάσει εκεί όλες τις διακοπές του, δείχνοντας μαγεμένος από τις ομορφιές του νησιού των Φαιάκων.

Ο ίδιος μιλάει για το καλοκαίρι του, για το πώς κατάφερε να συνδυάσει τη δουλειά με τις διακοπές του αλλά έκανε και μία δήλωση για τη νέα τηλεοπτική του δουλειά που θα συζητηθεί. Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του...

Βρίσκεσαι σε διακοπές...

Ήρθα στην Κέρκυρα στα μέσα Αυγούστου, γιατί το νησί το έζησα μόνο στα γυρίσματα, και ενώ είχα κανονίσει να μείνω για 4 μέρες, κατέληξα να μείνω όλο τον Αύγουστο. Δεν μπορώ να ξεκολλήσω! Έχω φέρει κομπιούτερ, κάνω το μοντάζ και είναι τέλεια γιατί εδώ γεννήθηκε η σειρά μας. Ουσιαστικά, αντί να διαβάζω ένα βιβλίο, δουλεύω πάνω στα επεισόδια και όλο αυτό είναι πάρα πολύ δημιουργικό. Ειδικά όταν το συνδυάζεις με παραλίες, με ωραίο φαγητό και με ωραίο κόσμο, που μας δείχνει καθημερινά την αγάπη του. Νομίζω δε θα μπορούσα να έχω καλύτερες διακοπές.

Ό,τι χρειάζεται, δηλαδή, πριν αρχίσει μια απαιτητική σεζόν.

Ακριβώς. Κάνουμε κάτι καινούργιο και είμαστε σε καινούργιο κανάλι. Αυτό το άγνωστο μου αρέσει πάρα πολύ και νιώθω πολύ δυνατός. Ειδικά με την ενέργεια που πήρα από αυτό το νησί, έχω πολλή όρεξη για δουλειά.

Σου αρέσει να ρισκάρεις; Και πώς ήρθε η επιλογή του ΣΚΑΙ;

Δεν το είδα σαν ρίσκο. Όταν είχα την πρώτη μου συνάντηση με το κανάλι, είδα ότι υπήρχε έντονη επιθυμία να ενισχυθεί η μυθοπλασία. Αισθάνθηκα, λοιπόν, ότι αν έκανα αυτό το βήμα μαζί με την ομάδα μου, θα βοηθούσαμε αυτήν την προσπάθεια στο σύνολό της σε όλα τα κανάλια. Γιατί είναι ωραίο να υπάρχει ανταγωνισμός. Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης μυθοπλασία δεν υπήρχε. Ξεκίνησε ξανά και με το «Μπρούσκο» κι αισθάνομαι περήφανος γι' αυτό. Φέτος μιλάμε για πολλές σειρές, καινούργιες αλλά και για αυτές που συνεχίζονται. Και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου γιατί αισθάνομαι ότι βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας.

Νιώθεις ότι το «Μπρούσκο» έδωσε ώθηση σε αυτή την προσπάθεια;

Σίγουρα. Με το «Μπρούσκο» προσπαθήσαμε να μπούμε στη μυθοπλασία με πιο χαμηλό μπάτζετ, να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Κι ήμασταν οι πρώτοι που το κάναμε αυτό γιατί τότε ήταν πάρα πολύ λίγα τα λεφτά. Όμως, ο τρόπος που δουλέψαμε απέδειξε ότι και με λίγα μπορείς να κάνεις πολλά. Κι αυτή είναι η στρατηγική μας. Το μπάτζετ που μας δίνεται το επενδύουμε πάντα στην παραγωγή. Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας ώστε να κρατήσουμε τη μυθοπλασία. Στην εποχή μας, οικονομικά τουλάχιστον, είναι δύσκολα τα πράγματα και θα ήταν κρίμα να μην υπάρχει η ψυχαγωγική τηλεόραση για τον κόσμο που την αγαπά. Κι επειδή πολλοί άνθρωποι ζουν από αυτό, νιώθω πολύ όμορφα που γίνονται τόσες δουλειές φέτος. Φαίνεται ότι θα είναι καλή χρονιά, ότι υπάρχουν αξιόλογες δουλειές και ανυπομονώ.

Σε τρομάζει ο ανταγωνισμός;

Πάντα η φιλοσοφία μου είναι ότι ο πήχης πρέπει να ανεβαίνει. Δεν μπορώ να σου πω ότι τρομάζω και δεν το λέω αλαζονικά, επειδή αισθάνομαι ότι θα είμαστε οι πρώτοι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο καθένας ας κάνει το καλύτερό του και η κρίση είναι στον κόσμο. Ό,τι αποφασίσει, θα το σεβαστούμε.

Πόσο εύκολα αποφασίσατε να τελειώσετε με το «Τατουάζ», μια σειρά που ήταν στην κορυφή;

Θέλω να λέω αλήθειες, δεν ήταν εύκολο. Το συζητήσαμε πολύ οι τρεις μας, με τη Βάνα και τον Κούλλη, όμως θέλαμε να μείνουμε πιστοί σε αυτό που είχαμε πει εξαρχής ότι είναι μια σειρά για δύο χρόνια. Δε θέλαμε να παρασυρθούμε από τα νούμερα, θέλαμε να κάνουμε κάτι καινούργιο. Κι εφόσον σε αυτό το timing ήρθε ο ΣΚΑΙ κι ένιωσα ότι μπαίνω σε μια ομάδα που θα στήριζε αυτό που θα έκανε, πίστεψα ότι έπρεπε να το κάνω.

Οι «8 Λέξεις» έχουν κι αυτές ημερομηνία λήξης;

Πάντα ένα σίριαλ είθισται να διαρκεί για τουλάχιστον 2 χρόνια. Δε βάλαμε ημερομηνία λήξης, όμως εκεί το υπολογίζω. Ο κόσμος θα το αποφασίσει αυτό. Αν το θέλει, θα το κρατήσει.

Τι χαρακτηρίζει τη σειρά;

«Είναι μια σειρά που έχει την ταυτότητά μας, δηλαδή έχει λίγο απ' όλα για να ταυτιστεί ο τηλεθεατής, όμως εστιάζει στο μυστήριο. Είναι ένας γρίφος που σιγά-σιγά λύνεται. Δεν κάνουμε εξυπνάδες στον τηλεθεατή, είναι όλα ξεκάθαρα· μια ιστορία που σε κρατάει και σε ταξιδεύει, με ένα περιτύλιγμα από πολύ ωραία εικόνα. Η Κέρκυρα γράφει φανταστικά! Αισθάνομαι πως είναι η καλύτερη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, νιώθω ευλογημένος. Είναι μια σειρά ιδανική για το prime time» είπε στο 7Μέρες TV.

Πηγή: Gossip-tv.gr