MEDIA

«Βόμβα» στο Voice: Τέλος ο Κωστής Μαραβέγιας (pics)   

«Βόμβα» στο Voice: Τέλος ο Κωστής Μαραβέγιας (pics)   

Σαν βόμβα έπεσε στα τηλεοπτικά δρώμενα η αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια από το team του «The Voice». Ενός από τα… δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που φέτος θα παιχτεί για τέταρτη συνεχή φορά.

Το Σάββατο το μεσημέρι ο αγαπημένος τραγουδιστής αιφνιδίασε τους πάντες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από το σόου στο οποίο συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια.

Όσον αφορά στα γυρίσματα των blind auditions, τοποθετούνται χρονικά στις αρχές Σεπτέμβρη χωρίς ουσιαστικές αλλαγές. Οι ανατροπές στους δέκτες μας έρχονται στις επόμενες φάσεις (Battles, cross battles), που ο καινούργιος κύκλος του «The Voice» θα εναρμονιστεί με τους νέους κανόνες που ισχύουν στις διεθνείς εκδοχές του προγράμματος. Το τάλεντ σόου θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα από τον ΣΚΑΪ στη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time).

Υπενθυμίζεται ότι τις περασμένες σεζόν, παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στις περιστρεφόμενες καρέκλες των coaches βρέθηκαν οι Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε στην παρακάτω gallery πως ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο τραγουδιστής:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις