PHOTOS

MEDIA

«Η κόρη μου»: Πώς τελειώνει η αγαπημένη σειρά! Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε (photos)

«Η κόρη μου»: Πώς τελειώνει η αγαπημένη σειρά! Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε (photos)

«Η κόρη μου»: Απόψε είναι το μεγάλο φινάλε της πολυαγαπημένης σειράς και ιδού όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Διαβάστε την υπόθεση...

H τιμιότητα του Ντεμίρ ανταμείβεται με ένα χρηματικό δώρο που του έρχεται ξαφνικά από μια τελείως απροσδόκητη πηγή. Η ημέρα των γάμων Ντεμίρ και Ουγούρ φτάνει, αλλά τα απρόβλεπτα δεν λείπουν. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να ανατρέψει το ευτυχισμένο τέλος.

Ο Ντεμίρ αναζητάει σε μία καφετέρια τον Ομέρ, προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα που βρήκε στο δωμάτιο της Οϊκιού, αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά. Στο μεταξύ, δύο άντρες παρατηρούνταν φάκελο που έχει στην τσέπη του και συνειδητοποιούν ότι εκεί μέσα βρίσκονται τα χρήματα που έχασε ο Ομέρ και καλούν αμέσως τον ίδιο και την Αστυνομία για να τον συλλάβουν. Όπως και γίνεται. Τη στιγμή, λοιπόν, που τον μεταφέρουν' στο τμήμα, τον συναντούν η Τζαντάν και η Οϊκιού. Το μικρό κορίτσι ξεσπάει σε κλάματα και αποκαλύπτει στον Ομέρ και στους αστυνομικούς ότι εκείνη βρήκε τα χρήματα και τα πήρε για να βοηθήσει τον πατέρα της.

ΟΪΚΙΟΥ: «Τα βρήκα σε ένα παγκάκι και τα πήρα επειδή δεν έχουμε τίποτα, μετά την καταστροφή του σπιτιού μας, και χρειαζόμαστε χρήματα».

ΝΤΕΜΙΡ: «Η κόρη μου τα βρήκε και τα έφερε στο σπίτι και εγώ πήγα στην καφετέρια για να σας βρω και να σας τα δώσω. Έχει γίνει παρεξήγηση».

ΟΜΕΡ: «Κορίτσι μου, εσύ βρήκες τα χρήματα;».

ΟΪΚΙΟΥ: «Ναι, εγώ τα βρήκα. Συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω». Εκείνη τη στιγμή, ο ηλικιωμένος άντρας αισθάνεται άσχημα που κατηγόρησε άδικα τον Ντεμίρ και αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του, ενώ του κάνει δώρο ένα χρηματικό ποσό για να εξιλεωθεί. Στη συνέχεια, ο Ντεμίρ δέχεται ακόμα μία έκπληξη! Συγκεκριμένα, ο άντρας πηγαίνει στο εστιατόριο που δουλεύει και μαθαίνει από τον προϊστάμενο του ότι πήραν πολύ καλές κριτικές τόσο για το φαγητό όσο και για το σέρβις. Έτσι, του δίνει προαγωγή και κατ' επέκταση αύξηση. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, φυσικά, ο Ντεμίρ, η Τζαντάν και η Οϊκιού πραγματοποιούν ένα μεγάλο τους όνειρο: να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι. Στο μεταξύ, η μητέρα του Ουγούρ επιστρέφει στο σπίτι και γίνεται έξαλλη που ο γιος της πήγε να ζητήσει σε γάμο τη Σεβγκί χωρίς τη δική της παρουσία.

Η μέρα των γάμων φτάνει και τα απρόβλεπτα δεν λείπουν. Σύμφωνα με το my tv, ο Ντεμίρ, ο Ουγούρ και ο Τζεμάλ πάνε σε ένα κοσμηματοπωλείο για να αγοράσουν δαχτυλίδι για τον Ουγούρ, επειδή το έχασε, και εκεί πέφτουν θύματα ληστείας. Κάποια στιγμή επεμβαίνει ο Τζεμάλ, ο οποίος δίνει το σύνθημα στον Ντεμίρ για να επιτεθούν στους ληστές. Όπως και γίνεται. Οι δύο άντρες αφοπλίζουν τους ληστές, ενώ ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου καλεί την Αστυνομία. Στη συνέχεια, Ντεμίρ, Ουγούρ και Τζεμάλ επιστρέφουν στο σπίτι για να πραγματοποιηθεί ο διπλός γάμος Ντεμίρ - Τζαντάν και Ουγούρ - Σεβγκί. Όλα κυλούν ομαλά και οι παρευρισκόμενοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αργά το βράδυ, η Τζαντάν ετοιμάζει την Οϊκιού για ύπνο και εκείνη την αποκαλεί «μαμά», με την πρώτη να συγκινείται ιδιαίτερα. Έπειτα, ο Ντεμίρ πάει να καληνυχτίσει την κόρη του, αλλά τους ζητάει να κοιμηθούν όλοι μαζί και δίνουν μία υπόσχεση: «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ!».

Πηγή: gossip-tv.gr