MEDIA

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η «Κάτια» κάνει spoiler- Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η «Κάτια» κάνει spoiler- Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

Γυναίκα χωρίς όνομα: Λίγες ημέρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της καθημερινής δραματικής σειράς του ANT1, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε και έκανε το δικό της spoiler για όλα όσα θα δούμε.

Τη Μαριάννα Τουμασάτου, την απολαύσαμε την περασμένη σεζόν στην δημοφιλή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», η οποία θα συνεχιστεί και φέτος.

Τι να περιμένουμε από τα καινούργια επεισόδια της σειράς;

Έχετε να περιμένετε πάρα πάρα πολλά. Γίνεται πραγματικά ένας μεγάλος χαμός. Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά, με ανατροπές, με ωραίες ιστορίες...

Η ζωή της Κάτιας αλλάζει... Η ίδια μπαίνει στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Πώς θα διαχειριστεί το γεγονός αυτό;

Η διαχείριση γίνεται μέσα από πολλές καραμπόλες. Είναι πολλά που θα συμβούν. Αν τραβήξεις ένα από τα ξυλάκια του Τζένγκα, θα πέσει όλο. Οπότε θα τα αφήσω όλα σε μια ετοιμόρροπη διαδικασία και θα τα αφήσω να γκρεμιστούν μόνα τους τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινήσει η σειρά και θα αποκαλυφθούν όλα όσα κρύβονται από πίσω.

Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές την περασμένη σεζόν... επιστρέφει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τη Μαρίνα;

Η Μαρίνα θα είναι η δικηγόρος της Κάτιας. Η Κάτια με τη Μαρίνα είναι πάρα πολύ κοντά έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει σημασία αν αυτό το κοντά είναι μάχιμο.

Στη ζωή της θα δούμε να μπαίνουν δύο νέοι άντρες. Ο πρώτος είναι ένας άντρας από το παρελθόν της Κάτιας, ο Νίκος... Ποια είναι η σχέση τους και πώς θα εξελιχθεί;

Αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη σχέση γιατί ακουμπάει σε μία νεύρωση του Νίκου απέναντι στην Κάτια. Ο δεύτερος είναι ο Αργύρης... Ο Αργύρης έχει μια φιλική και επαγγελματική σχέση με τον Νίκο και έτσι τον γνωρίζει η Κάτια. Μάλιστα, ο Αργύρης θα μπει πολύ δυναμικά στη ζωή του Νίκου και της Κάτιας.

Θα δούμε την Κάτια να αλλάζει;

Θα δούμε πολλές αλλαγές στην Κάτια.

Θα τη δούμε και να ερωτεύεται ενδεχομένως;

Για την ώρα, θα τη δούμε να αλλάζει και να καλύπτει διαδρομές και κενά.

Εσείς θα θέλατε κάποια στιγμή να τη δείτε να περνάει και κάποιες στιγμές χαράς, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά;

Ναι, θα το ήθελα πάρα πολύ, για να ξεκουραστώ κι εγώ λίγο. Κλάμα, κλάμα, κλάμα, καταλαβαίνετε... (Γελάει.)

Εσάς τι σας δίνει χαρά στην καθημερινότητα σας;

Άπειρα πράγματα. Το γέλιο του παιδιού μου, μια καλή κουβέντα του άντρα μου, οι ουρές από τα ζώα μου που τρίβονται στα πόδια μου, ένα καλό αστείο, μια καλή κοινωνική συμπεριφορά ή πράξη... Απλά πράγματα δηλαδή... Πολύ απλά πράγματα. Στα όρια του ταπεινού.

Υπάρχει κάποια σκηνή που γυρίσατε και να σας έχει δυσκολέψει;

Πολλές σκηνές με έχουν δυσκολέψει σε όλη τη διαδρομή της καριέρας μου. Υπάρχουν σκηνές που είναι πάρα πολύ δύσκολες, είπε στο My TV.

Πηγή: Gossip-tv.gr