MEDIA

8 Λέξεις: Σοκ: Θύμα ξυλοδαρμού η Γκρέις! (Photos)

8 Λέξεις: Σοκ: Θύμα ξυλοδαρμού η Γκρέις! (Photos)

8 Λέξεις: Ο Νικηφόρος και η Γκρέις αναγκάζονται, ύστερα από πιέσεις του Οδυσσέα, να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

 
 

Στη συνέχεια, η Αμερικανίδα δημοσιογράφος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και είναι σίγουρη ότι γι' αυτό ευθύνεται η οικογένεια Καλλέργη.

Παράλληλα, η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο στην ψυχιατρική κλινική και το σκάει.

Η Ναυσικά συμβουλεύει την Έρση να πάψει να είναι απαθής αν θέλει να κρατήσει κοντά της τον Οδυσσέα. Όμως εκείνη δείχνει αποφασισμένη να τελειώσει μια για πάντα μαζί του γιατί έχει κουραστεί να έρχεται δεύτερη, δηλαδή μετά την Ηλιάνα, και να παλεύει μάταια να τον κερδίσει.

Στη συνέχεια, η Έρση ανακοινώνει στον Οδυσσέα πως σκοπεύει να βγει από τη ζωή του και εκείνος ξαφνιάζεται με την απόφαση της, ζητώντας περισσότερες εξηγήσεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έχουν η Έρση του ξεκαθαρίζει πως θέλει να διατηρήσει την αξιοπρέπεια της και την ελευθερία της και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αναθεώρηση όσων λέει.

Τότε ο Οδυσσέας απογοητεύεται και στενοχωριέται από αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν μπορεί παρά να δεχτεί την απόφαση της. Παράλληλα, ο Μιχαήλ εξομολογείται στη Ρωξάνη πως έπιασε την Ηλιάνα με τον αδελφό του καθώς και όλα όσα ακολούθησαν, προσπαθώντας να την κάνει να μη νιώθει τύψεις για την κρυφή σχέση τους.

Μετά το τέλος αυτής της συζήτησης, η Ρωξάνη του υπόσχεται πως θα είναι μαζί του σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνάει.

Ο Οδυσσέας παρακολουθεί το τηλέφωνο της Γκρέις και καταγράφει κάθε συνομιλία που έχει.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι συζητήσεις με τον Νικηφόρο. Στη συνέχεια, ο νεαρός βάζει στον τελευταίο να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες όπου αποκαλύπτεται ότι συνωμοτεί με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο.

Εκείνη τη στιγμή οι δυο τους υποχρεώνονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Επιπλέον, η Γκρέις λέει στον Οδυσσέα όλη την αλήθεια για το παρελθόν της, για τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στην Κέρκυρα αλλά και όσα γνωρίζει για τον πατέρα του. Συγκεκριμένα, του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του, Μάρκος Καλλέργης, ζει!

Αρχικά, ο νεαρός άντρας σαστίζει και εν συνεχεία σπεύδει στη Ναυσικά και την ενημερώνει για όσα έμαθε.

Εκείνη εκπλήσσεται και αφού μαθαίνει ότι πίσω από αυτή την είδηση κρύβεται η Γκρέις θεωρεί ότι πρέπει να συναντηθούν. Όπως και γίνεται.

Η Γκρέις απαντά σε όλες τις απορίες της Ναυσικάς, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από την ιστορία της.

Από την άλλη, ο Άκης ενημερώνει τον Δημήτρη πως έχει ένα ακόμα παιδί που σκοπεύει να αναγνωρίσει, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Μάλιστα, ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στον πατέρα του πως αν προχωρήσει στην αναγνώριση αυτού του παιδιού θέλει μεγαλύτερο ποσοστό στα περιουσιακά, διαφορετικά δεν θα ξαναπάει στην εταιρεία.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μιλτιάδης ακούει τυχαία την Κατερίνα που μιλάει με τον Αλέκο στο τηλέφωνο και στήνουν ίντριγκα.

Εκείνη τη στιγμή, ο πρώτος θεωρεί πως η σύζυγος του ξεπέρασε κάθε όριο στην προσπάθεια της να τον δει αρχηγό του κόμματος και της ζητάει διαζύγιο.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα συναισθήματα του προς την Εύα, η οποία του δείχνει ανοιχτά τη διαθεσιμότητα της. Έτσι, σ άντρας αρχίζει να τη διεκδικεί ερωτικά.

Κι ενώ ο Οδυσσέας και η Ναυσικά απολαμβάνουν τα δείπνο τους, ξαφνικά γίνονται μάρτυρες μιας περίεργης επίθεσης. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος άντρας δέρνει καταμεσής του δρόμου την Γκρέις Χαρτ.

Η τελευταία θεωρεί πως πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβονται η Ναυσικά και ο Οδυσσέας, εξαιτίας των αποκαλύψεων που έκανε σχετικά με τον Μάρκο Καλλέργη, και απειλεί όλη την οικογένεια πως θα πάρει εκδίκηση!

Παράλληλα, η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο μέσα στην ψυχιατρική κλινική και το βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται, το σκάει! Αφού απομακρύνεται, χωρίς να την πάρουν είδηση, βρίσκει ένα τηλέφωνο και επικοινωνεί με την Ελένη.

Η τελευταία παίρνει, ακόμα μία φορά, το μέρος της και στήνουν ένα κόλπο προκειμένου να δει τη μικρή Αριάδνη. Αργότερα, ο Μιχαήλ επιστρέφει στο σπίτι του και εκεί βρίσκει την Ηλιάνα.

Ο άντρας γίνεται έξαλλος με την ανικανότητα των γιατρών και των φυλάκων της ψυχιατρικής κλινικής που τους διέφυγε αλλά και με την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της Ηλιάνας.

Συγχρόνως, σύμφωνα με το my tv, ο Σίμος, απελπισμένος από την οικονομική του κατάσταση, πηγαίνει και παίζει χαρτιά με σκοπό να κερδίσει. Όταν επιστρέφει στο σπίτι του, βλέπει την Εύα με τον Νικηφόρο και γίνεται έξαλλος.

Την επόμενη μέρα ο Μιχαήλ αντιμετωπίζει ευθέως τον Αλέκο, κατηγορώντας τον για τη συνωμοσία με την Κατερίνα, ώστε να χάσει την προεδρία του κόμματος, και τον στριμώχνει.

Ωστόσο, ο Αλέκος δεν μένει με σταυρωμένα χέρια, αφού έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι του. Προχωρά, λοιπόν, με τη μέθοδο του εκβιασμού και καταφέρνει να διατηρήσει τη θέση του στο κόμμα.

Έπειτα, ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα που επιτέθηκε στην Γκρέις κι αυτά που μαθαίνει περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Πηγή: gossip-tv.gr